Breaking News
08 Ιουνίου 2022

Οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες θα κλείσουν τη σειρά των Πανελληνίων ηλικιακών πρωταθλημάτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την περίοδο 2021-2022.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 10 έως τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και θα συγκεντρώσει περίπου 80 αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών. Ταλεντάκια του σήμερα κι επίδοξοι πρωταθλητές του αύριο από 31 σωματεία της χώρας θα διαγωνιστούν σε συνολικά επτά αγωνίσματα και εγγυώνται συναρπαστικά ματς και πολλές όμορφες στιγμές. Στο ομαδικό θα πάρουν μέρος 13 σωματεία στους παμπαίδες και 7 στις παγκορασίδες. Στο απλό παμπαίδων οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 44 και στο απλό παγκορασίδων 23. Στο διπλό παμπαίδων πρόκειται ν’ αγωνιστούν 22 ζευγάρια, στο διπλό παγκορασίδων 10 και στο διπλό μικτό 17.

Το πρόγραμμα θ’ ανοίξει με το ομαδικό και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων. Στο απλό και το ομαδικό η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια. Στο ατομικό παμπαίδων και παγκορασίδων δεν αγωνίζονται στα γκρουπ οι αθλητές και οι αθλήτριες, που βρίσκονται στις 12 και 8 αντίστοιχα, πρώτες θέσεις του ισχύοντα πίνακα αξιολόγησης της κατηγορίας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Ο ΜΑΔΕΣΗΣ

Στα γκρουπ της ηλικιακής κατηγορίας Under 19 ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Μαδέσης, την Τρίτη 07/06, την παρουσία του στο WTT Youth Contender της Τσεχίας. Ο 17χρονος πρωταθλητής μας επανήλθε άμεσα μετά από την προσωρινή αδιαθεσία, που ένιωσε τη Δευτέρα και τον υποχρέωσε να διακόψει τον αγώνα του στον 1ο γύρο του Under 17 (σ,σ. των «64») και κατάφερε να παρουσιαστεί ξανά ανταγωνιστικός. Έδωσε δύο δυνατά ματς στο 8ο γκρουπ, όμως υπέστη ισάριθμες ήττες και δεν μπόρεσε να επαναλάβει την πρόκριση στο ταμπλό και αυτής της κατηγορίας μετά από το πρόσφατο όπεν της Πολωνίας.

Στον πρώτο του αγώνα κάμφθηκε από τον επικεφαλής Ελβετό Μάουρο Σάρερ με 3-1 σετ (9-11, 7-11, 12-10, 7-11). Στη συνέχεια έχασε με 3-0 σετ και τον Τσόι Τσουν Κιτ από το Χονγκ Κονγκ και περιορίστηκε στην 3η θέση του γκρουπ (6-11, 9-11, 11-13). Το βασικό βεβαίως, για τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού Νέων ανδρών, είναι ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του. Έκανε πετυχημένα τεστ εν όψει των διεθνών διοργανώσεων του καλοκαιριού και είχε στον πάγκο τον προπονητή της ΑΕΚ και πατέρα του, Κώστα.
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Μία αδιαθεσία διέκοψε την καλή πορεία του Μαδέση στο Under 17 του Youth Contender της Τσεχίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics