Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2022

Διακρίσεις σε δύο τουρνουά κατηγορίας Ε2 και Ε3 που διεξήχθησαν στη Σούδα σημείωσαν νεαροί τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας.

 

Το Ε2 διεξήχθη από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου ενώ είχε προηγηθεί το Ε3, οι αγώνες του οποίου έγιναν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 του μήνα.

Η ενημέρωση από τον ΟΑ Σούδας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3.

Με επιτυχία διεξήχθη από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου στον Όμιλο αντισφαίρισης Σούδας οι κατηγορίες Α12 και Κ12 και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου οι κατηγορίες Α16 και Κ16, του 4ου πανελλαδικού πρωταθλήματος Ε2.

Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α. Σούδας στους παραπάνω αγώνες ήταν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 12

– Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ κατέκτησε την 3η θέση στα μονά.
Με τρεις νίκες επί των Τσαγλιώτη Π. (ΑΤ Ρεθύμνου), Καρούσου Γ. (ΟΑ Ρεθύμνου) και Αποστολάκη Κ. (Φιλία ΤΚ), έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από τον νικητή της κατηγορίας Ξενικάκη Σ. (ΓΣ Λιβυκός Ιεράπετρας).
Στα διπλά, με συμπαίκτη τον συναθλητή του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, μπήκαν στην 8άδα.
– Ο ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ με συμπαίκτη τον Λακωνίτη Ν. του ΟΑ Χανίων κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά. Με ένα bye και μία νίκη επι των Μπαντουράκη Ε. – Λαζάκη Μ. έφτασαν στον ημιτελικό όπου ηττήθηκαν από τους Κληρονόμο Β. – Λαμπράκη Κ. του Ηράκλειο ΟΑΑ)
Στα μονά μπήκε στην 16άδα.
– Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ στα μονά μπήκε στην 16άδα και στα διπλά με τα συμπαίκτη τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ, μπήκαν στην 8άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

(όλες οι αθλήτριες του Ο.Α. Σούδας που έλαβαν μέρος ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία Κ14).
– Η ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με συμπαίκτρια την συναθλήτρια της ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, κατέκτησε την 3η θέση στα διπλά. Με μία νίκη επί των Πρωϊμάκη Ε. – Καστρινάκη Γ. του Ο.Α. Σούδας έφτασαν στον ημιτελικό όπου ηττήθηκαν από τις Ζαχαράκη Α. (Ηράκλειο ΟΑΑ) – Πάντου Α. (Τεν. Ακ. Κρήτης).
Στα μονά μπήκε στην 16άδα.
– Η ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ με συμπαίκτρια την συναθλήτρια της ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κατέκτησε την 3η θέση στα διπλά, όπως αναφέρθηκε πριν.
Στα μονά μπήκε στην 16άδα.
– Η ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΗ στα μονά έφτασε στην 8άδα και στα διπλά με συμπαίκτρια την συναθλήτρια της ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ στην 8άδα.
– Η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ στα μονά έφτασε στην 16άδα και στα διπλά με συμπαίκτρια την συναθλήτρια της ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΗ στην 8άδα.
– Η ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ στα μονά έφτασε στην 16άδα και στα διπλά με συμπαίκτρια την Τσούγκα Α. (ΟΑ Λιτοχωρίου) στην 8άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 16

Estrella

– Ο ΣΤΡΟΜΠΑ ΖΟΖΕΦ στα μονά έφτασε στην 8άδα και στα διπλά με συμπαίκτη τον συναθλητή του ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ ΜΑΝΟ επίσης στην 8άδα.
– Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ (ανήκει στην κατηγορία Α14) στα μονά έφτασε στην 16άδα και στα διπλά με συμπαίκτη τον συναθλητή του ΣΤΡΟΜΠΑ ΖΟΖΕΦ στην 8άδα.
– Ο ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ (ανήκει στην κατηγορία Α14) στα μονά 32άδα.

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3

Επίσης στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στον Όμιλο αντισφαίρισης Σούδας, διεξήχθη Παγκρήτιο πρωτάθλημα Ε3 στις κατηγορίες μονών Α12, Κ12, Α16 και Κ16, με τα παρακάτω αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α. Σούδας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 12

– ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 8άδα.
– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 16άδα.
– ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 32άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 16

– Ο ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ (ανήκει στην κατηγορία Α14) κατέκτησε την 3η θέση. Με δύο νίκες επί των Αμανάκη Ν. (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Βελεντάκη Ι. (Τεν. Ακ. Κρήτης) έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από τον νικητή της κατηγορίας Καρακώστα Σ. (Ηράκλειο ΟΑΑ).
– ΓΑΓΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ (ανήκει στην κατηγορία Α14) 8άδα.
– ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ (ανήκει στην κατηγορία Α14) 16άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

(όλες οι αθλήτριες του Ο.Α. Σούδας που έλαβαν μέρος ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία Κ14).
– ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 8άδα.
– ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ 8άδα.
– ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ 8άδα
– ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ 16άδα.
– ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΗ 16άδα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές στις αθλήτριες μας και στους προπονητές τους. Καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες των αθλητών και αθλητριών μας, στο παγκρήτιο πρωτάθλημα, στις κατηγορίες Α14, Κ14, Α10 και Κ10 που θα διεξαχθούν στις 24 – 25 του μήνα.

Αthlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομιλία πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ του Νίκου Νιόπλια με τον αρχηγό Πραξιτέλη Βούρο (vid)

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics