Breaking News
20 Νοεμβρίου 2022

Όμορφες αγωνιστικές εικόνες, καλό επίπεδο με συναρπαστικά ματς και υψηλή διάθεση απ’ όλα τα παιδιά χρωμάτισαν υπέροχα το Σαββατοκύριακο 19-20/11 το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομοσπονδιακή αίθουσα, που μετά από την ανακαίνισή της πρόπερσι είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης, υποδέχτηκε 203 αθλητές και αθλήτριες από 49 σωματεία της χώρας για το 2ο όπεν της σεζόν 2022-2023 και τους πρόσφερε μία ακόμα πολύτιμη εμπειρία στο δικό της τάραφλεξ. Έστω και αν δεν μπορούσε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός με τους εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και συνοδούς το πρόγραμμα στα 16 τραπέζια κύλησε χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις, υπήρχε καλή οργάνωση και ο απολογισμός ήταν θετικός. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους εφήβους, η Ζωή Καζάκου στις νέανιδες, ο Γιάννη Κούτρα στους παίδες, η Qi Xinyu στις κορασίδες, ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης στους παμπαίδες, η Δέσποινα Δημητρίου στις παγκορασίδες, ο Γιώργος Κούβελας στους μίνι παμπαίδες και η Αναστασία Μιχαλάρου στις μίνι παγκορασίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μια πρωτόγνωρη, ιστορική διάκριση πέτυχε η Εθνική ανδρών του τραμπολίνο

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics