Breaking News
14 Αυγούστου 2023

Ο Αλμυρός επενδύει στο ταλέντο του Ζανή Τσαγκαράκη!

 

Καλιακάκης Γιάννης

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αλμυρός, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Ζανή Τσαγκαράκη.

Ο 16χρονος επιθετικός, αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το μέλλον, καθώς είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και ταυτόχρονα έχει ήδη πάρει… γεύση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μικτής Κ16 του Ηρακλείου στην περυσινή πορεία ως τον τελικό του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Αλμυρού και ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 με το νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ζανή Τσαγκαράκη.

Η ομάδα πιστεύει στα νέα παιδιά που έχουν όρεξη να δουλέψουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους με στόχο την καθιέρωση.

Θεωρούμε ότι ο 16χρονος Ζανής παρά το νεαρό της ηλικίας έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει γι' αυτό άλλωστε αποκτήθηκε.

Ξεκίνησε από την ακαδημία του Εργοτέλη και στην συνέχεια μεταπήδησε στο ΠΟΑ και στον Ερμή Ατσαλένιου, ενώ συμμετείχε και στην Μικτή Κ15 πετυχαίνοντας 31 γκολ.

Στην συνέχεια, τη σεζόν 2022/23 συνέχισε στον Κεραυνό στην Α1 ΕΠΣΗ και τον χειμώνα πήγε στον ΑΟ Πόρου με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παράλληλα με την μικτή Κ16 έφτασε στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, όπου εκεί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 9 γκολ.

Ζανή σου ευχόμαστε υγεία πάνω απ' όλα κ πολλές επιτυχίες».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Σήμερα 13 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 13/08/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics