Breaking News
15 Οκτωβρίου 2023

Εθνική: Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση για Ολλανδία 



Δυνατή προπόνηση και χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής για τον αγώνα με την Ολλανδία (16/10). Δείτε video.

Εθνική: Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση για Ολλανδία (vid)
Στην Ριζούπολη ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και με αρκετή ένταση η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ολλανδία (16/10) για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Η προπόνηση έγινε στο «Γ. Καμάρας» και όχι στην OPAP Arena που θα γίνει ο αγώνας, ενώ ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έδειξε τα οριστικά πλάνα του για την ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να έχει ελάχιστες παρεμβάσεις ή και καμία σε σχέση με αυτή του Δουβλίνου και της νίκης επί της Ιρλανδίας.


Ο Μανώλης Σιώπης διεκδικεί τη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη στο κέντρο, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι ο Κώστας Κουλιεράκης στην άμυνα και ο Βαγγέλης Παυλίδης στην επίθεση.

Δείτε video από την τελευταία προπόνηση


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics