Breaking News
25 Νοεμβρίου 2023

Εντός του 2023 θα διεξαχθεί και το 4ο από τα 6 αναπτυξιακά ανοιχτά πρωταθλήματα της φετινής σειράς στην επιτραπέζια αντισφαίριση και θα είναι το 2ο και τελευταίο στην Αττική.

Σε ρόλο οικοδεσπότη ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών, το μεγάλο και ιστορικό σωματείο, που στις δύο τελευταίες δεκαετίες εμφανίζει τη δική του παράδοση στη διεξαγωγή αγώνων για μικρούς σε ηλικία αθλητές. Το προσεχές τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα γίνει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10 Άλιμος) με την επωνυμία «Ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα «ΑΣ Πέρα» 2023- 2024». Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ομοσπονδία έως την Τετάρτη 29/11 και ώρα 16.00 και ήδη έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από τους αθλητές. Θα είναι το 11ο με τον χαρακτήρα όπεν από το σωματείο, το αμέσως προηγούμενο είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2022, ενώ τα τρία πρώτα, πριν από περίπου 20 χρόνια, τα πραγματοποιούσε με προσκλήσεις.

Όπως κάθε φορά στον θεσμό έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών– Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων. Οι κληρώσεις των ομίλων θα γίνουν την Παρασκευή 01/12 στο γραφείο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Το πρόγραμμα και τα ωράρια θ’ ανακοινωθούν στους ιστότοπους της ομοσπονδίας μετά την κλήρωση των αγώνων, πάντως ο βασικός προγραμματισμός του τουρνουά προβλέπει έναρξη το Σάββατο 09/12 στις 8.00 και λήξη την Κυριακή 10/12 στις 17:00 (πάντα το πρόγραμμα των αγώνων εξαρτάται από τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία και συνολικά). Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στη σάλα του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου, με την κοινή έδρα των Α.Σ. Πέρα και Α.Ο. Ταταύλα να διαθέτει, ως γνωστόν, ακριβώς από κάτω μεγάλη προπονητική αίθουσα.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Σήμερα 25 Noεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος της Super League

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics