Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Έχεις πολλά στο μυαλό σου σήμερα με τον Ήλιο και τον Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ψυχής σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να μιλήσεις ή να διευθετήσεις ένα ιδιωτικό θέμα. Έχεις την τάση να αναλύεις και να επεξεργάζεσαι πρόσφατα γεγονότα ή ιδέες που σου έρχονται τώρα και μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Η αποκάλυψη συνομιλιών ή λεπτομερειών που αναδύονται μπορεί να προκαλέσει ένα είδος καμπής. Μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα ή να εκλογικέψεις ένα θέμα που ήταν δύσκολο να εκφραστεί ή να κατανοηθεί. Μπορεί να ξυπνήσει ένα θέμα τέλος από το παρελθόν ή να αποκτήσεις νέα γνώση για ένα παλιό θέμα.

Ταύρος

Είναι μια καλή στιγμή για να καταλήξεις σε σταθερά και πρακτικά σχέδια για το μέλλον και είναι πιθανό να δοθούν πολύ χρήσιμες συμβουλές από ένα φίλο ή τα δίκτυα σου. Η ανάγκη για αυτοέκφραση εμφανίζεται και μπορεί να αναπτύξεις καλή σχέση με τους ανθρώπους γύρω σου. Μπορεί να θεωρηθείς ως αυθεντία σε ένα θέμα ή μπορεί να σου ζητηθεί να μιλήσεις για ένα θέμα. Αντίθετα, μπορεί να συναντήσεις κάποιον ειδικό μέσω φίλων, μάθησης ή δικτύωσης. Είναι μια δυνατή μέρα για επικοινωνίες και φιλίες και ένα σοβαρό θέμα για τις συζητήσεις και τις σκέψεις σου δεν είναι δυσάρεστο, αλλά αρκετά παραγωγικό.

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής και ο Ήλιος πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και σύντομα θα συναντήσουν τον Κρόνο, βοηθώντας σε να δεις τους στόχους της καριέρας και της ζωής ή τα επαγγελματικά θέματα και ευθύνες πιο ξεκάθαρα. Οι απόψεις σου είναι πιο ισορροπημένες και λογικές και παρόλο που αυτή η οπτική μπορεί να μη λαμβάνει υπόψη όλα τα πράγματα είναι πολύτιμη. Η έκφραση των σκέψεων σου τους δίνει ζωή και σε βοηθά να τις κατανοήσεις καλύτερα. Οι συλλογιστικές σου δυνάμεις είναι πανίσχυρες αυτή τη στιγμή και οι ουσιαστικές συζητήσεις ή οι επικοινωνίες μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις.

Καρκίνος

Ο φωτισμός μπορεί να έρθει σε νοητικό επίπεδο σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται. Και οι δυο πλανήτες θα συναντήσουν σύντομα τον Κρόνο και έχεις πολλά να σκεφτείς. Υπάρχει αυξημένη πνευματική διαύγεια μαζί σου, καθιστώντας την μια καλή μέρα για να αποκτήσεις προοπτική στη ζωή σου. Συζητήσεις, ειδήσεις και σκέψεις που έρχονται τώρα θα σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τις παρανοήσεις και να κάνεις πιο συγκεκριμένα σχέδια. Συμπληρώνονται κενά που σχετίζονται κυρίως με σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα, ταξίδια ή έργα επικοινωνίας.

Λέων

Σήμερα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις ένα πρόβλημα ή ένα μυστήριο. Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται σε ευθυγράμμιση στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορεί να ανακαλύψεις νέες πληροφορίες σχετικά με μια στενή σχέση ή ένα οικονομικό θέμα. Εάν πρέπει να επιλύσεις ένα περίπλοκο θέμα, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις. Δεν είναι τόσο καιρός για βαθιές συνδέσεις, όσο είναι κατάλληλος για να εξετάσεις βαθύτερα ζητήματα με περισσότερη αντικειμενικότητα και λογική. Στην πραγματικότητα, το να αποσπαστείς αρκετά από τα συναισθήματα μπορεί να είναι ευεργετικό από καιρό σε καιρό.

Παρθένος

Ο Ερμής και ο Ήλιος οδεύουν προς την ευθυγράμμιση στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου και η ψυχική ενέργεια είναι έντονη και στο επίκεντρο. Το μυαλό σου είναι απασχολημένο με την επεξεργασία, την ταξινόμηση και την οργάνωση των σκέψεων και των ιδεών σου σήμερα και οι αλληλεπιδράσεις ή οι συνομιλίες με κάποιον μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μια σημαντική σκέψη. Οι ίδιες οι σχέσεις μπορεί να είναι το κύριο θέμα συζήτησης. Κάποια συναισθηματική απόσπαση μπορεί να είναι χρήσιμη αυτή τη στιγμή. Προκύπτουν συζητήσεις που μπορεί να μην εμπλέκουν πλήρως τα συναισθήματα σου, αλλά μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικές.

Ζυγός

Καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 6ο οίκο σου, ένα θέμα εργασίας ή υγείας μπορεί να αποκτήσει έλξη ή διαύγεια. Έχεις την τάση να εξηγείς τα πράγματα και να προσέχεις τις λεπτομέρειες τώρα. Στην πραγματικότητα, οι λεπτομέρειες τείνουν να σε εξυπηρετούν καλά σήμερα, καθώς θυμάσαι σημαντικά πράγματα ή συμπληρώνεις κάποια κενά. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις σχέδια και λίστες , να επεξεργαστείς, να βελτιώσεις και να μιλήσεις. Η δουλειά ή οι καθημερινές ρουτίνες μπορεί να σε κρατήσουν ασυνήθιστα απασχολημένη και μπορεί να κάνεις μια σημαντική αποκάλυψη.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες είναι πολύ ελκυστικές σε νοητικό επίπεδο. Είσαι ιδιαίτερα ευδιάκριτη και πιθανώς δραματική κάτω από αυτές τις διελεύσεις, αλλά έχεις επίσης μεγάλη πρόθεση να βρεις απαντήσεις και να κατανοήσεις πλήρως ένα θέμα. Μπορεί να αποκτήσεις κάποια σαφήνεια σχετικά με δημιουργικά έργα, μια σχέση, ένα μάθημα ή ένα χόμπι. Είσαι περισσότερο περήφανη για τη δουλειά, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου σήμερα και οι άλλοι το λαμβάνουν υπόψη. Τα δημιουργικά έργα θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα σημείο καμπής ή μπορεί να υπάρξει μια ρομαντική αποκάλυψη.

Τοξότης

Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ουσιαστικών συζητήσεων ή σχεδίων σχετικά με οικιακά θέματα. Ο Ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 4ο οίκο σου όπου σύντομα θα συναντήσουν τον Κρόνο. Τα πράγματα μπορεί να ενωθούν στο σπίτι ή στις συνθήκες διαβίωσης και οι ιδέες ανθίζουν. Η διανοητική δραστηριότητα είναι ισχυρή και μπορείς να κάνεις σχέδια, να λύσεις προβλήματα και να χειριστείς λεπτομέρειες. Σημαντικές ιδέες, νέα ή συζητήσεις μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου, ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις ακόμα την αξία τους. Σε ενδιαφέρει να κάνεις βελτιώσεις και να καταλήξεις σε καλύτερες αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αυτή μπορεί να είναι μια ψυχικά απασχολημένη στιγμή και οι συζητήσεις ή οι σκέψεις σήμερα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, τα νέα και τις ιδέες που παρουσιάζονται γύρω σου σήμερα. Ο Ήλιος και ο Ερμής πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των επικοινωνιών σου και σύντομα θα συναντήσουν τον Κρόνο εκεί. Μια σημαντική ιδέα ή έργο μπορεί να ανθίσει. Αυτές οι διελεύσεις σε βοηθούν να τακτοποιήσεις τα πράγματα και να λύσεις προβλήματα. Στην πραγματικότητα, θαυμάσια πράγματα μπορεί να προκύψουν από τις συζητήσεις που κάνεις σήμερα και αύριο.

Υδροχόος

Χρηματικά θέματα και πρακτικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα και αύριο, με τον Ήλιο και τον Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των πόρων σου. Νέες ιδέες και προοπτικές για αυτά τα πράγματα μπορούν να εμφανιστούν έντονα, καθώς προκύπτουν περαιτέρω λεπτομέρειες. Οι ενέργειες του σήμερα είναι λογικές και λαμπερές. Χρήσιμες πληροφορίες μπορούν να έρθουν στο δρόμο σου ή μπορεί να υπάρχουν ήδη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τις επεξεργαστείς, να τις ταξινομήσεις και να τις οργανώσεις.

Ιχθύες

Οι άνθρωποι μπορεί να ζητήσουν τη γνώμη ή τη συμβουλή σου σήμερα, καθώς οι τρέχουσες διελεύσεις δίνουν στη φωνή σου περισσότερη δύναμη και διαύγεια. Έχεις πολλά να σκεφτείς και μπορεί να νιώθεις υποχρεωμένη να εκφράσεις τις ιδέες σου και να αφήσεις ένα αντίκτυπο, ή οι άλλοι μπορεί να μιλούν για σένα. θα μπορούσαν να υπάρχουν ευκαιρίες για σύνδεση με χρήσιμους ανθρώπους. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αποκάλυψη ή το αποκορύφωμα ενός έργου τώρα και μπορείς να δεις λεπτομέρειες που αγνοούσες στο παρελθόν. Μπορεί να υπάρξει μια ιδέα ή ένα έργο που σε ενθουσιάζει και σε παρακινεί.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 27/02/2024

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 27/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics