Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η ενημέρωση είναι σε μια ισχυρή εστίαση τώρα. Μπορεί να χρειαστούν αποφάσεις για μακροχρόνια προβλήματα και το παρελθόν και μπορεί να έχεις μια ισχυρή παρόρμηση να διευθετήσεις ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα. Οι λέξεις έχουν αυξημένο αντίκτυπο γι’ αυτό επέλεξε τες προσεκτικά. Ίσως είναι καλύτερο να σιωπήσεις για ορισμένα θέματα, καθώς μπορεί να υπάρξει μια τάση για τους ανθρώπους να σκέφτονται με απόλυτους όρους και η συμπόνια ή η κατανόηση μπορεί να είναι λιγότερο εμφανείς προς το παρόν. Ωστόσο αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις πρακτικές αλλαγές.

Ταύρος

Οι σημερινές ευθυγραμμίσεις σε ενθαρρύνουν να υιοθετήσεις σταθερά, συγκεκριμένα και ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές από ένα φίλο ή τα δίκτυα σου. Αντίθετα, οι συζητήσεις με φίλους μπορεί να στραφούν σε επαγγελματικά θέματα ή να γίνουν επιχειρηματικές. Συμφωνίες πολύ πρακτικές μπορούν να τεθούν τώρα στο τραπέζι . Η έμφαση δίνεται στον τομέα των φίλων, των ελπίδων και των ονείρων σου και μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Η περαιτέρω σκέψη όλων ή ορισμένων από αυτών των θεμάτων είναι η εξειδικευμένη προσοχή.

Δίδυμοι

Με τις σημερινές ευθυγραμμίσεις στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, το βάρος των ευθυνών ή της δουλειάς σου μπορεί να είναι επάνω σου. Είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις ότι οι άνθρωποι μπορεί να παίρνουν τα πράγματα στην ονομαστική τους αξία αντί να παρατηρούν τα λεπτά σημεία με τις σημερινές διαμορφώσεις. Αν και μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση, αυτή είναι στην πραγματικότητα μια ισχυρή στιγμή για να βρεις τις προτεραιότητες σου. Οι επικοινωνίες σου υπενθυμίζουν τους στόχους, τις υποχρεώσεις και τα χρονικά σου όρια.

Καρκίνος

Με τις τρέχουσες διελεύσεις μπορείς να συγκεντρώσεις λίγη πραγματική υπομονή για να συγκεντρωθείς στις προτεραιότητες. Είσαι ιδιαίτερα πρακτική στη νοοτροπία σου σήμερα. Σίγουρα μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να εγκαταλείψεις κάτι ευχάριστο για να κερδίσεις σε ένα άλλο τομέα της ζωής. Οι αποφάσεις μπορεί να είναι δύσκολες ως αποτέλεσμα, αλλά τείνουν επίσης να είναι οριστικές και κατάλληλες για σένα μακροπρόθεσμα. Οι συμβουλές τώρα είναι χρήσιμες και ώριμες. Αν έχεις κρατήσει μακρινές φαντασιώσεις, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο απογοητευμένη, καθώς υπάρχει μια τάση για μια δόση ρεαλισμού να μπαίνει στην εικόνα και να σε επαναφέρει στη γη.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να σκεφτείς τρόπους να περιορίσεις τις υπερβολές ή να προσέξεις περισσότερο τις ευθύνες. Μπορεί ακόμα και να αισθάνεσαι προσωρινά χωρίς υποστήριξη, αλλά μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πιο ισχυρή λαβή για το τι είναι ρεαλιστικό και το που βρίσκεσαι. Είσαι σε μια καλή περίοδο για να μάθεις για την προσωπική σου ψυχολογία και το κίνητρο σου για να αποκτήσεις περισσότερη εικόνα για τη ζωή σου, καθώς την αναλύεις πιο βαθιά. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να ρίξουν φως σε προβληματικούς τομείς, ιδιαίτερα σε αυτούς που σχετίζονται με την υποστήριξη, μια στενή σχέση ή ένα οικονομικό θέμα.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρξει ξαφνική επίγνωση των ευθυνών που σχετίζονται με τους άλλους ή τις σχέσεις σου. Ή μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνεις κοινά σχέδια, αποφάσεις και δεσμεύσεις. Θα μπορούσες να βρεις λόγους για να κάνεις έναν απολογισμό των υποχρεώσεων και των χρεών σου προς τους άλλους αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να σκεφτείς βαριά, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον Κρόνο στον τομέα της συνεργασίας σου. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να νιώσεις μια μικρή απογοήτευση αν δεν έχεις κάποιον που μπορείς να πεις ειλικρινά ότι αισθάνεσαι. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο θα είσαι σε καλή θέση για να επαναξιολογήσεις τις ανάγκες και τις συνδέσεις σου.

Ζυγός

Έχεις την τάση να βλέπεις την πρακτική ή ρεαλιστική πλευρά της ιστορίας σου σήμερα. Μπορεί να δεσμευτείς σε δίαιτα, ένα πρόγραμμα υγείας ή ένα έργο εργασίας αρκετά επιτυχημένα. Οι αποφάσεις σου τώρα τείνουν να είναι πιο προσεκτικές και λογικές, αν και ίσως λίγο αυστηρές. Οι ευθύνες έχουν τον τρόπο να γίνονται γνωστές. Ακόμα κι αν τα σχόλια είναι εκνευριστικά, σκέψου να ενισχύσεις τη θέση σου ώστε να μην τις επαληθεύσεις στο μέλλον. Σίγουρα οι ευθύνες στη δουλειά και τις ρουτίνες τείνουν να μεγεθύνονται. Οι συζητήσεις είναι μεθυστικές ή οι σκέψεις σου είναι βαριές.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις ή να εξετάσεις την πιο σοβαρή πλευρά των σχέσεων, των συμμαχιών και των έργων σου. Μια κριτική ή μια πληροφορία θα μπορούσε να πλαισιώσει τα πράγματα διαφορετικά, οδηγώντας σε μια επαναξιολόγηση. Απέφυγε τη δέσμευση για κάτι στη ζέστη της στιγμής, καθώς μπορεί να καταλήξει πιο δύσκολο να εκπληρωθεί απ’ ότι περίμενες. Αφιέρωσε χρόνο σε ιδέες και αποφάσεις. Ωστόσο η εκ νέου δέσμευση για ένα έργο ή έναν στόχο μπορεί να είναι απαραίτητη, αφού αφιερώσεις λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις όλες στις επιλογές σου. Με τον Κρόνο δυνατό σήμερα, είναι καλύτερο να εξετάσεις τρόπους για να απλοποιήσεις και να εξορθολογήσεις τη ζωή σου έτσι ώστε να τη βελτιώσεις παντού, αλλά η αρνητική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να μεγεθύνεται προσωρινά.

Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να εδραιώσεις ένα έργο ή να ολοκληρώσεις κάτι. Ζητάς αποτελέσματα από τις προσπάθειες σου τώρα. Σίγουρα είναι μια ισχυρή στιγμή για δουλειά μοντάζ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ρίξεις ενέργεια σε μελέτες και έρευνες. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν πρόκειται να κάνεις σημαντικές δηλώσεις, καθώς τα λόγια σου έχουν περισσότερη δύναμη διατήρησης από το κανονικό. Ενώ πιθανότατα παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ότι δικαιολογείται, μπορεί επίσης να ανακαλύψεις τη θέση σου σε ένα θέμα, κάτι που σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το επόμενο βήμα σου.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις τα ζητήματα ρεαλιστικά και η αίσθηση των προτεραιοτήτων σου είναι ισχυρή. Η επιθυμία ή η ανάγκη να επιστρέψουμε την τροχιά είναι έντονη. Υπενθυμίσεις των ευθυνών σου απέναντι στην οικογένεια ή τα κοντινά πρόσωπα μπορεί να προκύψουν, καθώς βλέπεις πιο καθαρά τις υποχρεώσεις, τα καθήκοντα και τις ανάγκες σου για κανόνες και δομή. Είναι λογικό να αντιμετωπίσεις πιέσεις ή καθήκοντα αντί να τα αναβάλλεις. Οι άλλοι μπορεί να μην τρελαίνονται να σε βοηθήσουν ή να συνεργαστούν αυτή τη στιγμή, αλλά βάλε στόχο να φροντίσεις αυτό που μπορείς μόνη σου αν χρειαστεί.

Υδροχόος

Οι ευθυγραμμίσεις σήμερα στον τομέα των πόρων σου ωθούν σε προσγειωμένη σκέψη και προγραμματισμό. Μπορεί να επωφεληθείς αν κοιτάξεις κριτικά τα οικονομικά σου ή δίνοντας μια καλή σκέψη στις πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις ή μια ευθύνη να συναντήσεις στην οικονομική σου ζωή. Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να ρίξουν φως σε προβληματικές περιοχές, με τη σειρά τους, επιτρέποντας σου να δεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις και να ενισχύσεις τη ζωή σου. Στόχος να κοιτάξεις με ειλικρίνεια ένα σχέδιο, έργο ή τομέα της ζωής σου που σε κρατούσε πίσω.

Ιχθύες

Οι σημερινές ευθυγραμμίσεις στο ζώδιο σου, βάζουν εσένα, τους στόχους και τις προτεραιότητες σου στο επίκεντρο. Μπορεί να υπάρξει μια νέα προοπτική για ένα θέμα που θα σε ανακατευθύνει σε ένα νέο μονοπάτι. Βλέπεις πιο ξεκάθαρα μια ευθύνη ή τη δομή ενός έργου ή σχεδίου και ίσως είναι καιρός να επανεξετάσεις κάποιες λεπτομέρειες. Στην ιδανική περίπτωση οι τρέχουσες επικοινωνίες σε παρακινούν να λύσεις ένα ζήτημα που καλύτερα να αφήσεις πίσω σου. Είναι λίγο πιο εύκολο να δεις την αρνητική πλευρά των πραγμάτων σήμερα, αλλά αρκετά σύντομα θα καταλήξεις σε μια ισορροπία και περισσότερη σαφήνεια.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 28 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθούν το Σ/K 2 και 3 Μαρτίου 2024 οι τελευταίες αγωνιστικές

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics