Breaking News
27 Μαρτίου 2024

Άλλο ένα εύκολο βήμα πρόκρισης έκανε σήμερα η Γυναικεία Ομάδα του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 0-4 του Ποσειδώνα στο Κολυμβάρι Χανίων και πέρασε στους «8» της διοργάνωσης.

 

Μετά το άνετο 0-9 επί της Επισκοπής, τα κορίτσια του ΟΦΗ έπαιξαν σήμερα στα Χανιά και πέτυχαν τον στόχο τους, περιμένοντας πλέον την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στους «8».

Εκεί βέβαια τους περιμένουν πιο δυνατά παιχνίδια, καθώς αναμένεται να βρεθούν απέναντι σε κάποια ομάδα Α’ Εθνικής.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, ο ΟΦΗ έπαιξε χωρίς αρκετές βασικές παίκτριες ενώ ο Κώστας Παντζαρίδης χρησιμοποίησε και κορίτσια μικρότερης ηλικίας από τον ΟΦΗ Β’.

Να σημειώσουμε ότι η σέντρα του αγώνα καθυστέρησε για 30 λεπτά λόγω μη έγκαιρης έλευσης του γιατρού.

ADVERTISING

Στο α’ ημίχρονο το σκορ ήταν 0-3 με σκόρερς Πέιου, Δρακογιαννάκη και ένα αυτογκόλ ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο β’ ημίχρονο η Κωνιωτάκη.
Ο ΟΦΗ έτσι συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του και τώρα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κρητικό ντέρμπι της Α’ Εθνικής με την ΡΕΑ την προσεχή Κυριακή στις 16:00 στο ΒΑΚ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ LADIES (Κώστας Κολοκοτρώνης): Βαρβαροπούλου, Περουλάκη, Μελάκη, Καραντωνάκη, Τσαγράκη, Τζιάκη, Γκουσγκούνη, Κοκκινάκη, Αλμπέρτη, Τσουβαλά, Μαθιουδάκη. Επαιξαν και οι: Κολομπάκη, Μανιά, Χοχλάκη, Λειβαδιωτάκη.

ΟΦΗ (Κώστας Παντζαρίδης): Στανίνου, Κατιρτσίδου, Κωνιωτάκη, Γουνάκη, Παπακωνσταντή, Πέιου, Δρακογιαννάκη, Ζέρβα, Μπριάνα, Αεράκη, Πλατανιά.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 27/03/2024

 

 

 

 

Το 3ο Λύκειο Ηρακλείου στα αγόρια πήρε τον τίτλο Κρήτης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics