Breaking News
06 Απριλίου 2024

Ο ΟΦΗ με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο νίκησε 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Super League. Με δέκα παίκτες από το 26’ οι «κυανόλευκοι».

 

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Καθάρισαν νωρίς οι Κρητικοί
Ένα κομβικό βήμα για την παραμονή του στη Super League έκανε ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης νίκησε 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την τρίτη αγωνιστική των playout και με το τρίποντο αυτό απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα απέτυχε και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της παραμονής και η ήττα τον κράτησε στην τελευταία θέση της κατάταξης και τον έφερε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό του από τα «σαλόνια». Το ματς ουσιαστικά ξεκαθάρισε από το πρώτο ημίχρονο, αφού σ’ αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα δύο από τα τέσσερα γκολ τους και είδαν τον ΠΑΣ να μένει από νωρίς με δέκα παίκτες.


Μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Μαρινάκης τροφοδότησε μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον Ριέρα και ο τελευταίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΟΦΗ.

Σα να μην έφτανε αυτό για τους «κυανόλευκους», τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στο 26’, όταν έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εραμούσπε. Ο στόπερ του ΠΑΣ δέχτηκε αρχικά κίτρινη από τον διαιτητή για το μαρκάρισμά του στον Ισέκα, ωστόσο με παρέμβαση του VAR ο ρέφερι είδε το ριπλέι και άλλαξε τελικά την απόφασή του δείχνοντας απευθείας κόκκινη στο παίκτη των φιλοξενούμενων – υπό τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΠΑΣ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι παίκτες του ΟΦΗ κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο και έψαχναν το δεύτερο γκολ, ώσπου στις καθυστερήσεις (45') τελικά το πέτυχαν με τον Μπάκου από εξαιρετικά ασίστ του Τοράλ.

Στην επανάληψη, με τον ΠΑΣ ανήμπορο να αντιδράσει, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και στο 58’ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 με το πλασέ του Ισέκα από εκτέλεση φάουλ του Τοράλ. Στα εναπομείναντα λεπτά της συνάντησης οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν ένα τέταρτο γκολ, το οποίο τελικά το πέτυχαν στο 86’ με τον Ριέρα να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0

ΟΦΗ (4-2-3-1): Χριστογεώργος - Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος (69’ Λουκάο), Βούρος, Μαρινάκης (69’ Θεοδοσουλάκης) – Μεγιάδο (69’ Μπάκιτς), Γκαγιέγος – Μπάκου (75’ Φελίπε), Τοράλ (69’ Μοσκέρα), Ριέρα - Ισέκα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (3-5-2): Νάγκι – Σομποτσίνσκι, Εραμούσπε, Μπακαδήμας - Τσαούσης, Σόρια, Καραχάλιος (80’ Λιάσος), Ριένστρα (46’ Τζίνο), Ροζάλες (46’ Ροσέρο) – Τζίμας (46’ Ντεμίρ), Κόντε (69’ Λέο)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόρια, Κόντε, Τσαούσης

ΚΟΚΚΙΝΗ: Εραμούσπε (απευθείας)fosonline.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Η Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητισμού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics