Breaking News
27 Απριλίου 2016

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Champions League και, πλέον, οι δύο ομάδες θα «λύσουν τις διαφορές τους» στις 4 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι... άλλη ομάδα, ωστόσο, η απουσία του Πορτογάλου δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση των «μερένγκες» στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. 

Στο τελευταίο 20λεπτο η Ισπανική ομάδσα «άγγιξε» το γκολ τρεις φορές, πρώτα στο 71΄ με την κεφαλιά του Χεσέ στο δοκάρι, στη συνέχεια στο 79΄ με τη νέα κεφαλιά του Κασεμίρο που εξουδετέρωσε ο Χαρτ και στο 85΄ ήρθε η απίστευτη επέμβαση του Άγγλου διεθνούς πορτιέρε στο εξ επαφής βολέ του Πέπε.

Οι γηπεδούχοι, εάν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Αγουέρο στο 46΄ (άουτ), δεν ανησύχησαν καμία άλλη φορά την εστία του Κέιλορ Νάβας. 

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Σίλβα - Πέπε, Καρβαχάλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Μ.Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Φερνάντο, Αγουέρο, Νάβας (77΄ Στέρλινγκ), Ντε Μπράιν, Σίλβα (40΄ Ιεανάτσο), Κλισί, Φερναντίνιο, Οταμέντι

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζ.Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος, Κρόος (90΄ Ισκο), Μπενζεμά (46΄ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Καρβαχάλ, Λούκαθ Βάθκεθ, Μόντριτς.

Στις πρώτες αναμετρήσεις για τους ημιτελικούς του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-0 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) - Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 27/04

*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Μαΐου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics