Breaking News
06 Μαΐου 2016

Η διαρροή για επεισόδιο που είχε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με φυσιοθεραπευτή της Μπάγερν μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο έκανε έξαλλο τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ίνγκολσταντ.



Συγκεκριμένα, ο Γκουρδιόλα υποστήριξε πως ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια πρέπει να μένει και πως όποιος αποκάλυψε το περιστατικό θέλει να κάνει κακό σε εκείνον και την ομάδα.

"Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια. Εγώ αυτό ξέρω. Όποιος έχει διαρρεύσει αυτές τις πληροφορίες, θέλει να μου κάνει κακό. Πάντως αυτό που συνέβη δεν είναι πρόβλημα δικό μου, αλλά είναι ένα πρόβλημα της ομάδας, του συλλόγου", είπε για το περιστατικό ο Καταλανός τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Καταλανός έκανε τον απολογισμό του για το πέρασμα του από τον βαυαρικό σύλλογο που τελειώνει το καλοκαίρι τονίζοντας τα εξής: "Αν θέλουν να γράψουν ότι απέτυχα, ας το γράψουν. Θα το δεχθώ. Αν το πέρασμά μου από τη Μπάγερν κρίνεται από το αν πήρα το Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι, τότε απέτυχα. Εγώ θα φύγω από εδώ χαρούμενος διότι πάλεψα. Ήρθα γνωρίζοντας ότι θα ήταν δύσκολο να κάνω περισσότερα από τον προκάτοχό μου. Ήθελα να διατηρήσω την ομάδα στο ίδιο επίπεδο. Μας μένουν ακόμα δύο τίτλοι τους οποίους μπορούμε να κατακτήσουμε".

sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics