Breaking News
16 Ιουλίου 2016

Κάκωση στο δεξί γόνατο έχει υποστεί ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στα μισά του β` ημιχρόνου στο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ.

 Ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος σε πέντε φιλικές αναμετρήσεις έχει σημειώστε τέσσερα τέρματα, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω των ενοχλήσεων που ένοιωθε μετά από σκληρό μαρκάρισμα.

Η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεξεταστεί σήμερα ώστε να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του παίκτη στο πρώτο επίσημα ματς της σεζόν, το οποίο θα είναι στις 26 ή 27 Ιουλίου απέναντι είτε στην Χάποελ Μπερ Σεβά, είτε στην Σέριφ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου για το Champions League.

Στον τραυματισμό του Πουλίδο αναφέρθηκε και ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ και ευχήθηκε ο 25χρονος να μην έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics