Breaking News
26 Ιουλίου 2016

Στη μάχη του Champions League μπαίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο «Αμστερνταμ Αρένα» (21:45) στον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.


Οι δευτεραθλητές Ολλανδίας είναι το φαβορί, παρ΄ όλα αυτά η ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να «καταθέσει τα όπλα» και επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των παικτών και του τεχνικού τιμ για θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη εβδομάδα.
Η παράδοση είναι με το μέρος του «Αίαντα», μιας και ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταφέρει ποτέ του να «χαμογελάσει» κόντρα σε ολλανδικές ομάδες. Μετρά μόλις μία νίκη, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, ωστόσο, οι παραδόσεις είναι να «σπάνε» κι αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν απόψε οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς.
INTIME SPORTS/VILLA
Στιγμιότυπο από τη τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Με βάση τα όσα έδειξε στην χθεσινή τελευταία προπόνηση ο 39χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι η ακόλουθη: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Μάτος και Λέοβατς στα άκρα, ενώ οι Κρέσπο και Τζαβέλλας θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, Σάχοφ και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, με τους Κάμπος και Ροντρίγκεζ στα άκρα και τον Πέλκα, πίσω από τον Αθανασιάδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, Αρκάντιους Μίλικ, θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, εκτός έμεινε και ο Μποζούν, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βέστερμαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός, Χαβιέ Φερνάντεθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μανουέρα και Γκαρσία.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics