Breaking News
27 Ιουλίου 2016

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, μην κρύβοντας, ωστόσο, την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την εικόνα του συνόλου του (για τη δεδομένη χρονική στιγμή), τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς, με την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο Αμστερνταμ με τον Αγιαξ (1-1).

«Παίξαμε το πρώτο επίσημο εφετινό μας παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, στην έδρα τους. Είμαι ικανοποιημένος. Το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και για τις δύο ομάδες. Κάναμε καλό και πειθαρχημένο παιχνίδι, έκαναν οι παίκτες ό,τι ζητήσαμε. Χάσαμε ευκαιρίες. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, περιμένουμε το δεύτερο», ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ίβιτς πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα σουτ, να μπλοκάρουμε. Κάποιες φορές γίνονται και λάθη - αν δε γίνονται αυτά, δεν υπάρχουν γκολ. Περιμένω καλύτερη την ομάδα μου στο δεύτερο ματς, όπως πιστεύω θα είναι διαφορετικός και ο Αγιαξ. Ήρθαμε στο 'Αμστερνταμ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ποιά ομάδα έχουμε μπροστά μας, έχουμε μερικές μέρες για να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι να μην υπάρχει μοιραίος παίκτης - ένας Ίβιτς, για παράδειγμα (σ.σ. αστειευόμενος για τη δική του παρουσία στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ το 2010). Δεν έχουμε στη σκέψη ποτέ πριν από ένα ματς την ισοπαλία. Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη χάσουμε. Διψάμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν έχει μπει στους ομίλους του Champions League. Ζητάμε τη στήριξή του, από το πρώτο δευτερόλεπτο, ως το τελευταίο. Θα δώσουμε τη δεύτερη μάχη για να βγούμε νικητές».

Μπος: «Θα κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη»

Ανικανοποίητος από το τελικό 1-1 και με τη βεβαιότητα, επιπλέον, για νίκη της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ο προπονητής του Άγιαξ, Πέτερ Μπος. Είπε αρχικά: «Δεν είναι νίκη για μένα το 1-1, είμαι προπονητής του Άγιαξ. Δεν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο θετικό για τον αντίπαλο. Τον ΠΑΟΚ, έτσι όπως τον είχαμε στην εικόνα μας, έτσι τον είδαμε και στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στα 30 πρώτα λεπτά. Είχαμε και το γκολ που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Πήραμε γρήγορα την μπάλα πίσω, όταν τη χάναμε. Αποφύγαμε το 2-0 από τον ΠΑΟΚ και πήγαμε τελικά στο ισόπαλο αποτέλεσμα. Περιμένω στη Θεσσαλονίκη ένα καυτό παιχνίδι, στο οποίο θα νικήσουμε. Έχει ουσία ο ΠΑΟΚ, βλέπω πρόοδο στο παιχνίδι τους, οι επιθετικοί του έπαιξαν καλύτερα απέναντί μας. Μπορούσαμε, όμως, να αντιδράσουμε. Πίεση υπάρχει για τη ρεβάνς, γιατί θέλεις να περάσεις στους ομίλους του Champions League».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, εξήγησε, ακόμη, πως ο απόντας από το ματς, Αρκάντιους Μίλικ «θα μείνει στην ομάδα και είναι ακόμη στην επιλογή μου. Σίγουρα θα έρθει μαζί μας την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μίλικ», αλλά και ότι ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ (σκόρερ του Άγιαξ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) «διαθέτει ταλέντο και σήμερα είδαμε πόσο ταλαντούχος είναι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή του».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics