Breaking News
13 Αυγούστου 2016

Την 9η θέση στην 8η ιστιοδρομία σκαφών τύπου Finn των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο πήρε ο Γιάννης Μιτάκης, γεγονός που τον φέρνει στην 11η θέση της γενικής κατάταξης. Στην κορυφή της γενικής παρέμεινε ο Βρετανός Τζιλ Σκοτ, με δεύτερο το Σλοβένο Βασίλι Ζμπόγκαρ και τρίτο τον Αυστραλό Τζέικ Λίλεϊ.

Παράλληλα, όσο καλά πήγαν στην 7η ιστιοδρομία, όπου πήραν την 3η θέση, τόσο άσχημα πήγαν στην 8η και την 9η των Nacra 17 η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μιχάλης Πατενιώτης, όπου κατέλαβαν την 15η και την 14η θέση αντίστοιχα. 
Έτσι, το ελληνικό ιστιοπλοϊκό δίδυμο έχει πέσει στην 16η θέση της γενικής κατάταξης, όπου προηγούνται οι Αυστραλοί Τζέισον Γουοτερχάουζ/Λίζα Νταρμάνιν, δεύτεροι είναι οι Αργεντινοί Σαντιάγκο Λανγκ/Σεσίλια Καράνζα Σαρόλι και τρίτοι οι Βρετανοί Μπεν Σάξτον/Νίκολα Γκρόουβς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics