Breaking News
15 Αυγούστου 2016

Πολύ γνωστή στη χώρα της για τις σέξι φωτογραφίες που «ανεβάζει», συχνά-πυκνά, στους λογαριασμούς της στο Facebook και στο Instagram είναι η 20χρονη Βραζιλιάνα καταδύτρια, Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα, η οποία αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξαιτίας των... ασυγκράτητων σεξουαλικών της ορμών.

Ας δούμε όμως τι συνέβη στο Ολυμπιακό Χωριό, και οδήγησε στην αποβολή της «εκρηκτικής» Βραζιλιάνας: η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα ζήτησε από την παρτενέρ της, Τζιοβάνα Πεντρόσο, να μείνει μόνη της στο δωμάτιο με τον σύντροφό της, Πέδρο Γκονσάλβες, προκειμένου να... ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. 

Η απάντηση όμως που έλαβε από την συγκάτοικό της ήταν αρνητική, εξαιτίας του αγώνα που θα είχαν την επόμενη ημέρα. Αυτό πάντως ουδόλως δεν την πτόησε και τελικά βρήκε τον τρόπο να κάνει αυτό που ήθελε με τον συμπατριώτη της κωπηλάτη.

Η Πεντρόσο όμως ενημέρωσε σχετικά τους προπονητές και την ομοσπονδία, καθώς στους προκριματικούς από πλατφόρμα 10 μέτρων, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση (κατετάγησαν τελευταίες). 


Μάλιστα, οι δύο αθλήτριες ήταν να αγωνιστούν στις 17 Αυγούστου και σε άλλη κατηγορία των καταδύσεων, όμως, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις, οι Βραζιλιάνοι αποφάσισαν να αποβάλουν την Ντε Ολιβέιρα από το Ολυμπιακό Χωριό, αλλά και από τους Αγώνες.

Κάποια τοπικά ΜΜΕ παρουσίασαν το όλο γεγονός από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ναι μεν συμφώνησαν στο πώς εξελίχθηκε η υπόθεση, αλλά, όσον αφορά την ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο συγκάτοικων, έβαλαν στο... τραπέζι μία διαφορετική παράμετρο.

Όπως αναφέρουν, η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα υποστηρίζει φανατικά την Φλουμινένσε, ενώ η Τζιοβάνα Πεντρόσο την Μποταφόγκο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά και να υπάρχει πρόβλημα στην συνεργασία τους

.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics