Breaking News
16 Αυγούστου 2016
 

Κάνοντας τη δική του αντεπίθεση, δείχνοντας την τεράστια κλάση του, την αστείρευτη εμπειρία του και κυρίως το μεγαλείο της ψυχής του, ο Σπύρος Γιαννιώτης πήρε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 1.52.59.8 στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε έχοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό Φέρι Γουίρτμαν (1.52.59.8) που κατέκτησε το χρυσό!

Ο Ολλανδός άπλωσε το χέρι του και ακούμπησε πρώτος την πινακίδα του τερματισμού, κάτι που κρίθηκε οριστικά από το φώτο - φίνις.

Και όλα αυτά ενώ ο Γιαννιώτης βρισκόταν ακόμα και στη 14η θέση λίγο πριν το τέλος.

Ωστόσο, ο Έλληνας υπερ-αθλητής απέδειξε ότι ακόμα και στα 36 του χρόνια, στους τελευταίους αγώνες της καριέρας του, είναι αυτός που «κρίνει» τους μεγάλους αγώνες. 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γάλλος Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέ. 

Το Ολυμπιακό μετάλλιο είναι το μόνο που έλλειπε από τη συλλογή του τεράστιου αυτούς αθλητή.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics