Breaking News
17 Αυγούστου 2016

Το πολυπόθητο μετάλλιο που επιζητούσε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών σε Ολυμπιακούς αγώνες δε θα έρθει ούτε στο Ρίο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από την Ιταλία με 9-5 και έμεινε εκτός ημιτελικού.
Η Εθνική μας ομάδα πλήρωσε ουσιαστικά το κάκιστο επιθετικό της παιχνίδι, αφού δε βγήκαν ούτε τα περιφερειακά σουτ, ούτε οι επιλογές προς τον φουνταριστό.

Βέβαια οι Ιταλοί είχα και «φύλακα άγγελο» τον Στέφανο Τεμπέστι, όπου όποτε χρειάστηκε έκανε σπουδαίες αποκρούσεις.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αιφνιδιάστηκε απόλυτα, όταν βρέθηκε να χάνει με 3-0 μετά από γκολ των Νόρα, Φιλιόλι και Ντι Φούλβιο. Αντέδρασε προσωρινά με τον Μουρίκη που μείωσε σε 3-1 αλλά ο Αϊκάρντι διατήρησε το +3.

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Ο Έλληνας φουνταριστός μείωσε και πάλι στο 4-2 αλλά ο Φιλιόλι έκανε το 5-2 ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Ο Τζίτο έκανε το 6-2 είκοσι περίπου δεύτερα πριν τέλος του τρίτου οκταλέπτου κι εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα για την Εθνική μας ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δύο διαδοχικά γκολ του Φουντούλη μείωσε σε 6-4 αλλά ο Πρεσιούτι έκανε το 7-4 και εκεί έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες για ολική ανατροπή.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics