Breaking News
17 Αυγούστου 2016

To ελληνικό πλήρωμα αποτελούμενο από τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή θα πρέπει να κάνει υπομονή περίπου 24 ώρες για να μάθει σε τι θέση του βάθρου θα ανέβει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Η άπνοια που επικρατεί στην Μαρίνα ντα Γκλόρια, δεν ευνοεί τα πληρώματα και οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή της κούρας των ανδρών ενώ αναμένεται απόφαση για αυτή των γυναικών

Πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς οι ιστιοδρομίες πρέπει να γίνουν μέχρι τις 16:30 τοπική ώρα (22:30 ώρα Ελλάδος). Η σημερινή κούρσα θα γίνει αύριο. Αν και πάλι όμως δεν καταστεί δυνατό να γίνει λόγω καιρικών συνθηκών, επειδή δεν υπάρχουν άλλες μέρες στο πρόγραμμα η βαθμολογία παραμένει ως έχει μέχρι και την τελευταία ιστιοδρομία οπότε και θα είναι η τελική κατάταξη.

Να σημειώσουμε ότι το ελληνικό πλήρωμα μετά την ολοκλήρωση και της 10ης και τελευταίας ιστιοδρομίας είναι στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics