Breaking News
18 Αυγούστου 2016

Στην Αθήνα έφτασε το πρωί της Πέμπτης (18/8) ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από συγγενείς και φίλους.

Πρέπει φυσικά να τονιστεί πως πέρα από τους εκπροσώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κανένας επίσημος δεν τον υποδέχθηκε, ούτε στρώθηκε κόκκινο χαλί, όπως είχε γίνει στην υποδοχή της χρυσής Άννας Κορακάκη.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε την εμφάνισή του με την ελληνική σημαία στο λαιμό λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

«Έχω ανατριχιάσει» είπε αντικρίζοντας τον κόσμο και τους δημοσιογράφους που τον υποδέχθηκαν.

«Δεν υπάρχουν λόγια, είναι απίστευτο αυτό που ζω, νοιώθω μια απίστευτη ικανοποίηση» συνεχισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά» πρόσθεσε με νόημα απαντώντας στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται όπως του ζήτησαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ρίο.

Ερωτηθείς για το πώς ένοιωσε για το μετάλλιο έτσι όπως ήρθε στην τελευταία του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες είπε ότι «έγιναν πραγματικότητα το απωθημένο τοσων ετών προσπάθειας και υπομονής».

Κερκυραίος κολυμβητής εξήγησε ότι ζήτησε να μην υποβληθει ένσταση «γιατι ο Ολλανδός ήταν αυτός που ακούμπησε πρώτος το χέρι του».

«Μέχρι και που ακούμπησα το χέρι μου στο ταμπλό δεν το περίμενα. Είναι κάτι μοναδικό. Έδωσα παραπάνω από ό,τι είχα. Πλέον νοιώθω ολοκληρωμένος ως αθλητής» συνέχισε ο Γιαννιώτης.

Όσο για το τι είναι αυτό που θα κάνει πρώτα από όλα ήταν ειλικρινής λέγοντας «θέλω να ξεκουραστώ» αν και όπως είπε δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αθλητισμό με τον οποίο ασχολείται εδώ και 30 χρόνια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics