Breaking News
25 Αυγούστου 2016

Το όνειρο της συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League για 4η φορά τα τελευταία 9 χρόνια «έσβησε» στο 86'. 



Η ομάδα της Κύπρου ήταν «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης σχεδόν μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού με το 1-0 που επικρατούσε έστελνε το ματς με την Κοπεγχάγη στην παράταση, ωστόσο, ο Σανταντέρ οδήγησε τους Δανούς στους ομίλους με το τελικό 1-1 και τους Κύπριους σε αυτούς του Europa League. 

Μπορεί ο Αγιαξ να στάθηκε τυχερός κόντρα στον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League, όμως, η τύχη του σταμάτησε στο Ροστόφ της Ρωσίας. 

Εκεί, όπου η... πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη (νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ), φιλοδώρησε με 4 γκολ του Ολλανδούς και προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Αντίθετα, ο «Αίαντας» υποβιβάστηκε στους ομίλους του Europa League αν και με τις εμφανίσεις που έκανε στα προκριματικά και αυτό πολύ του είναι. 
Το σκορ της βραδιάς πέτυχε η Γκλάντμπαχ, η οποία διέλυσε με 6-1 τη Γιουνγκ Μπόις (είχε νικήσει 3-1 και στην Ελβετία).

Με «σβηστές μηχανές» η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 τη Στεάουα και πέρασε άνετα στους ομίλους μετά το 5-0 στο Βουκουρέστι.

Σε αναμετρήσεις-ρεβάνς για τα play off του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) - Σέλτικ (Σκωτία) 2-0 (2-5)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-2 (0-2)

Μονακό (Γαλλία) - Βιγιαρεάλ (Ισπανία) 1-0 (2-1)

Ρόμα (Ιταλία) - Πόρτο (Πορτογαλία) (Ιταλία) 0-3 (1-1)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) - Ντάνταλκ (Ιρλανδία) 1-1 (2-0)

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) - Κοπεγχάγη (Δανία) 1-1 (0-1)

Ροστόφ (Ρωσία) - Άγιαξ (Ολλανδία) 4-1 (1-1)

Γκλάντμπαχ (Γερμανία) - Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) 6-1 (3-1)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 1-1 (1-1) 

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) - Στεάουα (Ρουμανία) 1-0 (5-0)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics