Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, άποτέλεσμα που δίνει το προβάδισμα στην Ουκρανική ομάδα για πρόκριση στους 16 του Europa League.


Η ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη στο Europa League, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «32». Η Ένωση, έχοντας πλέον το μειονέκτημα, θα πάει στην Ουκρανία για διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας ωστόσο δύο σημαντικές απουσίες. Αυτές των Βράνιες και Λιβάγια, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και χάνουν τη ρεβάνς στο Κίεβο.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Τσιγκάνκοφ (19'), η Ένωση ήταν καλύτερη ΄στο β' μέρος πίεσε και ισοφάρισε στο 80' με τον Αϊντάρεβιτς, που είχε μπει στο παιχνίδι ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα. 
Διαιτητής: Κάρλος Ντελ Θέρο (Ισπανία)
Κίτρινες: Λιβάγια, Βράνιες - Χατσερίδης, Γκάρμας, Σεπελίεφ, Μοράες

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (79΄ Αϊντάρεβιτς), Κλωναρίδης (52΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Λιβάγια, Γιακουμάκης (57΄ Αραούχο)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Μορόζιουκ, Κάνταρ, Χατσερίδης, Κετζιόρα, Σεπέλιεφ, Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοφ, Γκάρμας (78΄ Μπεσέντιν), Γκονζάλες, Ζούνιορ Μοράες (90΄ Σαπαρένκο)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics