Breaking News
08 Νοεμβρίου 2018

Η Βίντι νίκησε για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ και μετά το διπλό στην Τούμπα τον σόκαρε και στη Βουδαπέστη. Οι Ούγγροι νίκησαν 1-0 με εντυπωσιακό γκολ του Βούλγαρου Μιλάνοφ από το 49’ ύστερα από λάθος του Βέρνμπλουμ.

 

Με τη νίκη αυτή οι Ούγγροι έκαναν ένα τεράστιο βήμα για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στον όμιλο πίσω από το απόλυτο φαβορί, την Τσέλσι.

Ο ΠΑΟΚ, που έχει ψαλιδισμένες ελπίδες, άφησε να περάσει ένα ημίχρονο χαμένο χωρίς να δημιουργήσει ούτε μία φάση στην εστία της Βίντι, δεν μπόρεσε να προωθήσει την μπάλα στον Πρίγιοβιτς σε μία κακή βραδιά σχεδόν για όλους τους παίκτες του Λουτσέσκου και στο δεύτερο ημίχρονο το πλήρωσε.

Ακόμη και μετά το 1-0 οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν απείλησαν σοβαρά την άμυνα του Κόβατσικ, αφού έκαναν την πρώτη φάση στο 91’ και η Βίντι πήρε μια χρυσή νίκη.

 

Σκόρερ: 49΄ Μιλάνοφ
Διαιτητής: Αλί Παλαμπιγίκ (Τουρκία)
Κάρτες: Φιόλα, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Σάκχοφ

ΒΙΝΤΙ (Νίκολιτς): Κόβατσικ, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Νέγκο, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοφ (57’ Νικόλοφ), Σέποβιτς (77’ Χότζιτς), Χούζτι (66’ Κόβατς)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, – Ζαμπά (71’ Ουάρντα), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Λημνιός (59’ Μπίσεσβαρ) - Πρίγιοβιτς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics