Breaking News
31 Οκτωβρίου 2020

Σε πείσμα των καιρών και των αναβολών, στο μοναχικό άθλημα της ιστιοπλοΐας η δράση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist να έχει την τιμητική του με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τόπος, όπως και στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τα ιδανικά για το σπορ νερά του Ευβοϊκού στη Χαλκίδα και διοργανωτής ο τοπικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος.

 

Στα αγόρια, ηλικίας 12-15 ετών, μετά τις τρεις ιστιοδρομίες του Σαββάτου (31/10) κεφάλι έχει πάρει ο Επαμεινώνδας Βεντούρης Λαδάς του ΝΟ Καλαμακίου με 11 βαθμούς ποινής και τον καταδιώκουν τρία παιδιά του ΑΝΟ Γλυφάδας: ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε, ο οποίος διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό της Σλοβενίας, ο Αλέξανdρος Κυφίδης και ο Μανώλης Βομβύλας με 17, 20 και 23 βαθμούς ποινής αντίστοιχα.

Το φαβορί, η Άννα Ελισάβετ Γουίντερς του ΝΟΚ Βουλιαγμένης έχει το προβάδισμα στα κορίτσια με μόλις 5 βαθμούς ποινής, μετά μια τρίτη και δύο πρώτες θέσεις την πρώτη μέρα των αγώνων. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ερμιόνη Γκίκα του ΝΟ Καλαμακίου με 11 β.π. και στην τρίτη η αδερφή της πρωτοπόρου, Αλεξία Ιωάννα Γουίντερς με 16 β.π..

Ξεκίνησαν 70 σκάφη στα αγόρια και 49 στα κορίτσια από 40 ιστιοπλοϊκούς ομίλους της χώρας. Ακολουθούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έγιναν rapid test σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΟΙ αγώνες συνεχίζονται την Κυριακή (1/11) και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα (2/11). Το πρόγραμμα αρχίζει καθημερινά στις 11 το πρωί.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics