Breaking News
13 Νοεμβρίου 2020

Ο Σωτήρης Μπρέτας δεν έχει σταματημό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Πλόβντιβ.

 

Ο πρωταθλητής του ΠΟ Βόλου, νικώντας το απόγευμα τον Ισπανό, Χουάν Περάλτα προκρίθηκε στα ημιτελικά στο αγώνισμα του ατομικού σπριντ και αύριο θα έχει δύο ευκαιρίες για να κερδίσει ένα ακόμα μετάλλιο στη διοργάνωση.

Οι μάχες των μεταλλίων θα ανοίξουν το απογευματινό πρόγραμμα της αυριανής (13/11) ημέρας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 18:00, ώρα Ελλάδας.

Κόντρα στον «ασημένιο» Ολυμπιονίκη

Εκεί ο Ελληνας πρωταθλητής στο πρώτο ημιτελικό ζευγάρι θα μονομαχήσει με ένα ισχυρό όνομα, τον Ντένις Ντμιτρίεφ.

Ο 34χρονος Ρώσος είναι ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στο σπριντ στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει τρία χρυσά μετάλλια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο σπριντ (2010, 2012, 2013), ενώ χθες πρόσθεσε άλλο ένα στη συλλογή του (ομαδικό σπριντ).

Στο άλλο ζευγάρι θα κοντραριστούν ο Γερμανός, Μαξιμίλιαν Λέβι με τον Λιθουανό, Βασίλιους Λέντελ. Οι νικητές θα αγωνιστούν για το χρυσό, οι ηττημένοι για το χάλκινο.

Ο Σωτήρης Μπρέτας χθες το βράδυ μαζί με τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Κωνσταντίνο Λιβανό έγραψαν ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό σπριντ.

Το αποτέλεσμα στα προημιτελικά

Οι αυριανοί ημιτελικοί

Δέκατη η Μηλάκη

Η Αργυρώ Μηλάκη μετά τη χθεσινή 12η θέση στο σκρατς γυναικών, σήμερα πήγε καλύτερα.

Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη, κατέλαβε τη 10η θέση στον αγώνα elimination γυναικών, συλλέγοντας και πολύτιμες εμπειρίες.

Το αποτέλεσμα του τελικού

To πρόγραμμα της Παρασκευής (13/11)

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics