Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2022

Η εκκίνηση της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου και γενικά της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα φετινά Youth Contender της παγκόσμιας ομοσπονδίας, θα έχει σίγουρα ένα πολύ καλό πλασάρισμα.

Στο εναρκτήριο τουρνουά της κατηγορίας Star, που άρχισε στην Τυνησία, η σημερινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών πέρασε το βράδυ στην πρώτη 4άδα του διπλού νεανίδων Under 19 και την Πέμπτη διεκδικεί την είσοδο στον τελικό και γιατί όχι ακόμα και την πρωτιά. Η Παπαδημητρίου συνεργάζεται με την Ιταλίδα Νικόλ Άρλια και αφού είχαν bye στον γύρο των «16» στα προημιτελικά απέκλεισαν πολύ δύσκολα ζευγάρι από την Ισπανία. Αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζουν το 1ο φαβορί, τις Ρουμάνες Έλενα Ζαχαρία/Μπιάνκα Μέι Ρόζου. Ο απολογισμός από την πρώτη μέρα του δυνατού τουρνουά μπορούσε να είναι διπλά καλός για την πρωταθλήτριά μας. Κι αυτό γιατί στο απλό U19 προηγήθηκε το απόγευμα με 2-0 σετ στο καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στο ταμπλό των «16», αλλά στο τέλος δέχτηκε την ανατροπή με 3-2 και αποκλείστηκε με την 3η θέση στον όμιλό της. Στην τεχνική καθοδήγηση έχει τον Ανέστη Καριοφυλλίδη.

Στο διπλό οι Παπαδημητρίου/Άρλια περίμεναν αρχικά αντίπαλο από τον 1ο γύρο. Τελικά θα έβρισκαν απέναντί τους τις Ευγενία Σάστρε/Ενχόα Κριστομπάλ, οι οποίες απέκλεισαν με 3-1 σετ τις Ματίλντα Χάνσον/Γιάνα Βαζέντοβα από τη Σουηδία και την Τσεχία αντίστοιχα.

Ο προημιτελικός έγινε το βράδυ με το ελληνοϊταλικό δίδυμο να έχει την τελευταία μπαλιά και σωστή τακτική στα πιο κρίσιμα σημεία. Επικράτησε των Ισπανίδων με 3-1 και με όλα τα σετ να κρίνονται με οριακή διαφορά (9-11, 11-9, 11-9, 11-9).

Η Παπαδημητρίου και η Άρλια θα παλέψουν για κάτι ακόμα καλύτερο αύριο απέναντι στις Ρουμάνες Ζαχαρία και Μέι Ρόζου, οι οποίες διακρίνονται και στα διπλά.

Στο απλό νεανίδων σχηματίστηκαν στην Τύνιδα 8 γκρουπ των 4ων αθλητριών όπως είναι και το όριο στα YouthStarContender. Η 18άχρονη πρωταθλήτριά μας (νούμερο 57 στην παγκόσμια κατάταξη U19) είχε βρεθεί στη δεύτερη σειρά του 1ου γκρουπ.

Στην πρεμιέρα το πρωί νίκησε την Αιγύπτια Σάρα Ελακέμ με 3-1 σετ (12-10, 11-6, 6-11, 11-7). Στη συνέχεια έχασε με 3-0 από τη Ρουμάνα Έλενα Ζαχαρία, που φιγουράρει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της κατηγορίας (4-11, 8-1, 8-11).

Στην 3η αγωνιστική έπαιξε για τη 2η θέση στον όμιλο και την πρόκριση στα νοκ άουτ με την Τσέχα Γιάνα Βαζέντοβα (Νο 59), η οποία είχε επίσης μία νίκη και μία ήττα εκείνη την ώρα. Η Παπαδημητρίου έκανε ιδανική αρχή παίρνοντας προβάδισμα δύο σετ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κάμφθηκε με 3-2 σετ κι έμεινε εκτός ταμπλό (11-7, 12-10, 7-11, 8-11, 6-11).

Διαβάστε επίσης:

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics