Breaking News
21 Ιουλίου 2023

Με τον προκριματικό γύρο στο διπλό μικτό εφήβων-νεανίδων ολοκληρώθηκε σήμερα 19/07 το βράδυ η έκτη μέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 15 και Under 19, που γίνεται στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας. Τρία ελληνικά ζευγάρια πέρασαν από τη διαδικασία και το ένα κατάφερε τον στόχο του.

Πρόκειται για τους Διονύση Τιμαμόπουλο/Λεμονιά Γκαϊντατζή, που προχώρησαν σχετικά εύκολα στον 1ο γύρο (σ.σ. των «128»), αντίθετα αποκλείστηκαν δύσκολα οι Αλέξανδρος Μαδέσης/Στέλλα Τζαρίδου και Αλέξανδρος Αλεξόπουλος/Χρυσή Φωτιάδου. Στο κυρίως ταμπλό είναι ήδη ο Στάθης Μανωλόπουλος και η Μαλαμτένια Παπαδημητρίου, οι οποίοι απέφυγαν τα προκριματικά. Απόψε επίσης, προέκυψαν οι αντίπαλοι και των εννέα αθλητών κι αθλητριών μας, που προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του απλού. Των «128» είναι τα ταμπλό και αυτού του αγωνίσματος και στις τέσσερις κατηγορίες. Η συνέχεια δίνεται αύριο Πέμπτη 20/07 οπότε αρχίζουν και τα διπλά σε εφήβους, νεάνιδες, παίδες και κορασίδες.

Στο διπλό μικτό U19 λόγω των πολλών συμμετοχών έγινε κι ένας προκριματικός γύρος. Οι συναθλητές στον ΑΣΕΑ Καβάλας Τιμαμόπουλος και Γκαϊντατζή είχαν τον πρώτο λόγο απέναντι στους Χοβάν Τζουλικιάν/Άσια Πογκοσιάν από την Αρμενία και το έδειξαν και στην πράξη με σκορ 3-0 (11-9, 11-6, 11-7). Στους «128» το ελληνικό δίδυμο κληρώθηκε με τους Αντόνιο Τζορντάνο/Έβελιν Ουνγκβάρι από την Ιταλία και τη Ρουμανία αντίστοιχα.

Οι Αλεξόπουλος/Φωτιάδου είχαν δυνατή αναμέτρηση στα προκριματικά με τους Ρόκας Κισέλιους/Λάουρα Αμπαραβικιούτε από τη Λιθουανία. Βρέθηκαν πίσω 2-0 σετ, ισοφάρισαν, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν με 3-2 και αποκλείστηκαν (9-11, 4-11, 11-7, 11-7, 6-11).

Ο Μαδέσης με την Τζαρίδου έχασαν από τους Σέρβους Ντούσαν Πάβλοβιτς/Ντουσίτσα Τοντόροβιτς με 3-0 σετ (7-11, 6-11, 10-12). Ο Μανωλόπουλος και η Παπαδημητρίου, που μάθαιναν αντίπαλο μετά τον προκριματικό γύρο, συναντούν στους «128» τους Ελβετούς Τσέιταν Βέπα/Σύνθια Λίλι.

Το βράδυ έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι στο απλό για τα παιδιά, που μπήκαν στο ταμπλό. Στο απλό εφήβων ο Μαδέσης αντιμετωπίζει αύριο τον Τούρκο Μεχμέτ Καραμπόγκα, ο Μανωλόπουλος τον Τομ Σόλτες από το Λουξεμβούργο και ο Τιμαμόπουλος τον Ιταλό Τζιάκομο Αλεγκράνσα. Στο απλό νεανίδων η Τζαρίδου θ’ αναμετρηθεί με τη Σουηδέζα Άγκνες Σβένσον και η Παπαδημητρίου με τη Μανέ Γκαζαριάν από την Αρμενία. Στο απλό παίδων ο Κοσμάς συναντά τον Ισπανό Κρίστιαν Σάντσεζ (ο οποίος είχε αποκλείσει το απόγευμα τον Κώστα Φάκαρο) και ο Κούτρα τον Άγγλο Ρόχαν Ντάνι. Στις κορασίδες η Κοντοπούλου κληρώθηκε με την Άνα Σλαντόγιε από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και η Μπουλά με την Ισπανίδα Ιζαμπέλ Κονσίγιο.

Η ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΠΛΑ

Στο διπλό μικτό U15 υπάρχει ταμπλό των «128» και αρχίζει αύριο. Ο Γιώργος Κοσμάς με τη Μαύρα Κοντοπούλου έχουν εμπόδιο στον 1ο γύρο τους Μπορτσέβσκι/Όβριακ από την Ουκρανία, ο Κώστας Φάκαρος και η Βασιλική Μπουλά τους Σόλτις/Πασιτσένκο από την ίδια χώρα, ενώ ο Γιάννη Κούτρα με την Άλκηστη Κασίμη αντιμετωπίζουν τους Ολλανδούς Ρόντε/Βόους.

Τα διπλά στις τέσσερις κατηγορίες αρχίζουν αύριο Πέμπτη 20/07. Στο διπλό εφήβων έχει γίνει ταμπλό των «128» και η κλήρωση οδήγησε σε σπάνιο σκηνικό, καθώς δύο Έλληνες τίθενται αντίπαλοι στον 1ο γύρο! Ο Τιμαμόπουλος, που έχει παρτενέρ τον Σλοβάκο Πάβολ Μπίλκα και ο Αλεξόπουλος, ο οποίος θ’ αγωνιστεί με τον Λετονό Ρομάν Στρέλκους.

Ο Μαδέσης και ο Αυστριακός Λιου Ζενλόνγκ περνούν χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο και στους «64» συναντούν τους Πράις/Φάλκονιερ από την Αγγλία και την Ελβετία αντίστοιχα, ενώ ο Μανωλόπουλος με τον Ούγγρο Λεβέντε Κρεμπς βρίσκουν μπροστά τους το ζευγάρι από τη Λιθουανία Κισέλιους/Τσμελέβσκις.

Στο διπλό νεανίδων η Παπαδημητρίου και η συμπαίκτριά της Αναστασία Στέρνερ την Αυστρία έχουν bye στις «128». Το ίδιο και η Φωτιάδου με την Κύπρια Φωτεινή Μελετιέ. Στις «64» οι μεν κοντράρονται με τις Νταβίντοφ/Τίλκιν από το Ισραήλ, οι δε με τις Κλεμέντ/Χάνσεν από τη Δανία. Η Γκαϊντατζή και η Τζαρίδου αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο τις Αμπιλζάντε/Μαχμούντοβα από το Αζερμπαϊτζάν.

Στο διπλό παίδων το ταμπλό είναι των «64». Το ελληνικό δίδυμο των Κοσμά/Κούτρα τίθεται την Πέμπτη αντιμέτωπο στον 1ο γύρο με τους Φαρίν Τόρνε/Ινκορβάγια από τη Μάλτα. Ο Φάκαρος με τον Τούρκο Μουσταφά Νεμπχάν αντιμετωπίζουν τους Καραμπαγιάκ/Μαχμούτι από το Κόσοβο.

Των «64» είναι το ταμπλό και στο διπλό κορασίδων. Οι Κοντοπούλου/Κααίμη αναμετρώνται αύριο με τις Κόκερ/Τέιλορ από την Αγγλία και την Ουαλία αντίστοιχα. Η Μπουλά και η Άντζελα Λαϊντίνεν από την Εσθονία κληρώθηκαν με τις Όβριακ/Πασιτσένκο από την Ουκρανία.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 19/07/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Ο Βασίλης Σηφάκης σύντομα θα γίνει κάτοικος Ρόδου!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics