Breaking News
12 Μαρτίου 2024

Μπάγερν – Ολυμπιακός 1-3: Στο γήπεδο Ούλι Χένες και Τόμας Τούχελ

 

Τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν στο Youth League Κ19 παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, αλλά και ο προπονητής Τόμας Τούχελ.

Μπάγερν – Ολυμπιακός 1-3: Στο γήπεδο Ούλι Χένες και Τόμας Τούχελ
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση επί της Μπάγερν στα ημιτελικά του Youth League Κ19 και θα αντιμετωπίσει πλέον τη Ναντ με έπαθλο το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιώντας ονειρεμένη εμφάνιση στο Μόναχο, νίκησαν με το ευρύ 3-1 τους Βαυαρούς, τους οποίους απέκλεισαν από τη συνέχεια του θεσμού.


Όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι Γερμανοί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησε επίσης τόσο ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, όσο και ο προπονητής της αντρικής ομάδας του συλλόγου, Τόμας Τούχελ.

Μαζί τους ήταν ακόμα στις εξέδρες ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιαν - Κριστιάν Ντρέεσεν, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής Μαξ Έμπερλ.
fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Σάρωσαν τα μετάλλια οι κολυμβητές του ΟΦΗ, στο εαρινό κύπελλο προαγωνιστικών κατηγοριών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics