Breaking News
04 Μαΐου 2024

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το 3ο Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ


Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας φιλοξενεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου το 3ο Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ και το Στάδιο Αρκαλοχωρίου θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου.

Χθες το απόγευμα, η ΕΠΣΗ και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας επισκέφτηκαν το στάδιο Αρκαλοχωρίου και έγινε αυτοψία σχετικά με τις εργασίες που προχωρούν ώστε η εγκατάσταση να μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό με υψηλές απαιτήσεις και προσκεκλημένους αλλά και πάρα πολύ κόσμο που αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα της 12ης Μαΐου.

Από πλευράς ΕΠΣΗ το παρών έδωσαν οι κ. Τζώρτζογλου, Φανουράκης, Παπαγγελής, Κοκολάκης, Βερδιάκης και από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Στέφανος Ψυλλάκης, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά και εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

kerkida arkaloxori
Στο στάδιο Αρκαλοχωρίου έχει ήδη προχωρήσει η τοποθέτηση κερκίδας που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του τελικού ενώ θα τοποθετηθούν και καθίσματα. Επίσης η Επιτροπή του Final Four συζήτησε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, το τελετουργικό, τις διαπιστεύσεις, την είσοδο των φιλάθλων, τεχνικά θέματα κλπ.

Το επίσημο δείπνο

Όπως ανακοινώθηκε, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 θα παρατεθεί στο κέντρο "Πάνθεον" στο Αρκαλοχώρι το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ παρουσία σύσσωμων των ομάδων και των διοικήσεων των τεσσάρων φιναλίστ (Αλμυρός, Ηρόδοτος, ΠΑΝΟΜ, ΠΟΑ), των επίσημων προσκεκλημένων και των τοπικών και αθλητικών φορέων. Πρόκειται για μια λαμπρή εκδήλωση στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αγώνων, την οποία έχει θεσμοθετήσει η ΕΠΣΗ σε κάθε δική της διοργάνωση.

Προσκλήσεις από ΕΠΣΗ

Η Επιτροπή Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε όλα τα σωματεία της δυνάμεώς της ότι μπορούν να παραλάβουν ΔΥΟ δωρεάν προσκλήσεις για τον τελικό που θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο στάδιο Αρκαλοχωρίου. Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει από τους εκπροσώπους των σωματείων από τα γραφεία της ΕΠΣΗ από το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης του Πάσχα 8 Μαΐου.

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού έφερε την Ελλάδα πιο κοντά στην 16η θέση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics