Breaking News
21 Ιουλίου 2016

Ο ΠΑΣ αν και δυσκολεύτηκεε τελικά πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, παρά την ήττα με 3-1 από την Οντ στη ρεβάνς του αγώνα. H ομάδα των Ιωαννίνων είχε ένα άσχημο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η Οντ να πετύχει 3 γκολ και να είναι κοντά στην πρόκριση. Το γκολ του Κουτρη, όμως στην παράταση έστειλε τον ΠΑΣ στον 3ο προκριματικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ . 

Στο 55' ο Νορτκβέλε άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (μετά από χέρι του Καρανίκα) και στο 57' ο Ακαμπουέζε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Νορτκβέλε, έκανε το 2-0. Στο 89' ο Ζεκνίνι από αριστερά γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα του ΠΑΣ και ο Ρουντ με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0. Ο Μαμπουλού στην παράταση, με φοβερή προσποίηση άφησε για τον Κούτρη και αυτός με το αριστερό τσίμπησε τη μπάλα προ του Ρόσμπαχ, η οποία με αργό και βασανιστικό τρόπο κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1, που έδωσε στον ΠΑΣ την ιστορική πρόκριση. 

ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ (Φαγκέρμο): Ρόσμπαχ, Ρουντ, Χάγκεν, Μπέργκε, Γκόγκααρντ, Σάμουελσεν (63' Μπεργκ), Νόρντκβελε (Μεσούντι), Γένσεν (101' Νίλσεν), Ακαμπουέζε, Γιόχανσεν, Ζεκνίνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Κοζορώνης (94' Δώνης), Λίλα, Ακόστα, Γιάκος (79' Μαμπουλού), Φερφελής (66' Κούτρης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics