Breaking News
28 Ιουλίου 2016

Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ μπαίνουν απόψε στη μάχη των προκριματικών του Europa League.


Οι «πράσινοι» θα κάνουν... σεφτέ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου θα υποδεχθούν την ΑΪΚ Στοκχόλμης (21:00) και θα ακολουθήσουν οι πολύ δύσκολες εκτός έδρας αποστολές των ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ κόντρα σε Άλκμααρ (21:45) και Σεντ Ετιέν (22:00) αντίστοιχα.
ΑΕΚ και ΠΑΣ θα έχουν σαφώς το πιο δύσκολο έργο, μιας και οι αντίπαλοί τους είναι - σε θεωρητικό επίπεδο πάντα - τα φαβορί για την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Γαλλία, όπου στο «Ζοφρουά Γκισάρ» θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «στεφανουά» ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ.
Η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς τα δύο τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα, Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες (κρίθηκαν ανέτοιμοι) και όπως τόνισε χθες ο Αραβίδης στη συνέντευξη Τύπου «δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε παθητικό ποδόσφαιρο, αλλά για να σκοράρουμε.»
Μετά τον θρίαμβο επί της Οντ και την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία του, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να κάνει άλλη μία υπέρβαση απέναντι στη σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτικότερη, Άλκμααρ.
Το άγχος έχει η ολλανδική ομάδα που πρέπει πάση θυσία να προκριθεί, οι Ηπειρώτες θα παίξουν πιο ελεύθερα και αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον τραυματία, Νικολιά.
Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική από τις άλλες δύο ελληνικές ομάδες που θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο σαφώς στα μέτρα του. Η ΑΪΚ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Χάμαρμπι στο ντέρμπι του σουηδικού πρωταθλήματος, παρ΄ όλα αυτά εάν οι «πράσινοι» πιάσουν καλή απόδοση τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν από σήμερα το βράδυ κιόλας ένα σκορ που θα τους επιτρέψει να μεταβούν στην Στοκχόλμη την επόμενη εβδομάδα με τον… αέρα της πρόκρισης.
Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αντρέα Στραματσόνι πλην του τραυματία, Τελάντερ και του Αμπέντ που δεν υπολογίζεται.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics