Breaking News
28 Ιουλίου 2016

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε στην Ολλανδία την ήττα 1-0 από την Άλκμααρ ωστόσο το σκορ του δίνει ελπίδες ανατροπής εν όψει του επεναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας στο Περιστέρι.

Οι Γιαννιώτες στάθηκαν πολύ καλά κόντρα στην ξεκάθαρα πιο έτοιμη Άλκμααρ και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον ανασταλτικό τομέα. Και αυτό γιατί επιθετικά προσπάθησε αρχικά να χτυπήσει στην κόντρα ενώ στο δεύτερο μέρος όταν έφερε το παιχνίδι στο ρυθμό του και πήρε τον έλεγχο του κέντρου, δεν κατάφερε επί της ουσίας να φανεί απειλητικός.

Γενικά η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην Ολλανδία με μοναδικό... μελανό σημείο τη φάση του γκολ στο 36' όταν ο Λούκασεν νίκησε την άμυνα με κεφαλιά ψαράκι σημειώνοντας το γκολ που εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση.

ΣΚΟΡΕΡ: 36' Λούκασεν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 79' Φλαρ - 35' Ακόστα, 65' Τζιμόπουλος, 77' Καρανίκας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκεστράνιους (Φινλανδία)

ΑΛΚΜΑΑΡ (Φαν Ντεν Μπρομ): Ρόσετ, Γιόχανσον, Φλαρ, Γιόχανμπακς (63' Φράιντεϊ), Χαπς, Βαν Οφερεμ (87' Σέουτιενς), Φέργκχοστ (63' Γκαρσία), Χένρικσεν, Σόουζα, Λούκασεν, Βάουτενς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοζορώνης (61' Κούτρης), Γιάκος (74' Δώνης), Ακόστα, Φερφελής (50' Μαμπουλού).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics