Breaking News
04 Αυγούστου 2016

Το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε στο Περιστέρι. Η ομάδα του Πετράκη ηττήθηκε με 2-1 από την Αλκμααρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Ο ΠΑΣ ήταν ανταγωνιστικός κι άνοιξε το σκορ στο 9' με τον Κόντε, αλλά στο 29’ ο Σόουζα και στο 37’ ο Λούκασεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Σχοργκενχοφερ (Αυστρία)
Σκόρερ: 9’ Κόντε – 29’ Σόουζα, 37’ Λούκασεν

Κάρτες: Κοζορώνης, Λίλα - Φαν Όφερεμ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (78’ Δώνης), Ναδάλες, Ακόστα, Γιάκος (51’ Μαμπουλού), Κόντε.

Άλκμααρ (Γιον βαν ντε Μπρομ): Ροσέτ, Λούκασεν, Βαν Έιντεν, Φλάαρ, Χαπς, Χένρικσεν, Φαν Όφερεμ (71’ Τιλ), Βάουτενς, Γιάχανμπαχς, Βέγκορστ, Σόουζα (79’ Γκαρσία).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics