Breaking News
22 Αυγούστου 2016

Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους αγώνες ρεβάνς των πλέι-οφ του Europa League, την προσεχή Πέμπτη (25/8).

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι στη Δανία ορίστηκε ο Αυστριακός Ολιβερ Ντράχτα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόλαντ Μπράντνερ και Στέφαν Κούερ και τέταρτο τον Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ. Αυστριακός διαιτητής, συγκεκριμένα ο Χάραλντ Λέχνερ, θα διευθύνει και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα, με βοηθούς τους Αντρέας Χάιντενριχ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και τέταρτο τον Γιούλιαν Βαϊνμπέργκερ. Τέλος, τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρούκα στο "Γ.Καραϊσκάκης" θα διευθύνει ο Ρώσος Αλεξέι Εσκόφ, με βοηθούς τους Ντμίτρι Μοσιάκιν και Ιγκόρ Ντεμέσκο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σεργκέι Ιβάνοφ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics