Breaking News
06 Νοεμβρίου 2016

Ο ΟΦΗ έχει ομάδα για πρωτάθλημα, αλλά πρέπει οι παίκτες του να μάθουν με την πίεση και να διαχειρίζονται τα αποτελέσματα, ανέφερε ο τεχνικός της Καλλονής Γιώργος Βαζάκας, στην συνέντευξη τύπου, μετά την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ και το 2-2 με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και προέβλεψε ότι δέκα ομάδες θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα στην Football league.

Οπως ανέφερε ο προπονητής της Καλλονής «ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα με το χαμό της μητέρας μου. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα με άλλη κουλτούρα και λειτουργεί πολύ καλά.Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και πάμε να γίνουμε βιώσιμοι. Εχουμε ένα πρόεδρο που έβαλε τα λεφτά του στην ομάδα και κάποια στιγμή κόλλησε. Χωρίς τον κ. Μιχαλάκη δεν υπάρχει Καλλονή. Εχουμε ένα σύνολο, που δουλεύει πολύ και είναι μια οικογένεια. Είμαστε ομάδα χωρίς ταβάνι».

Για το παιχνίδι, ο τεχνικός της Καλλονής, ανέφερε ότι «ήταν ντέρμπι. Ο ΟΦΗ απο κάτω αλλά έχει στόχο για πάνω. Εμείς ερχόμαστε απο πάνω αλλά έχουε στόχο να σταθεροποιηθούμε. Για μένα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εγινε ένα καλό παιχνίδι, δυνατό. Κάναμε καλή άμυνα και μπορούσαμε και να το κλέψουμε στο τέλος. Για μας είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα παιδιά μου αντέδρασαν πολύ καλά σε μια τέτοια έδρα».

Για το αν περίμενε τον ΟΦΗ τόσο αγχωμένο, ο Γιώργος Βαζάκας ανέφερε πως «εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο του. Ο πρωταθλητισμός έτσι είναι. Ο ΟΦΗ δεν έχει άλλο αποτέλεσμα.Εμείς παίζουμε για δυο αποτελέσματα. Και να χάσουμε δεν θα μας έλεγε κανείς τίποτα. Με τον ΟΦΗ παίζαμε. Οι παίκτες του ΟΦΗ πρέπει να συνηθίσουν στην πίεση. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ έχει ομάδα για πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικης, ο Γιώργος Βαζάκας, ανέφερε πως «η Β' Εθνική είναι ιδιαίτερη κατηγορία. Τα φαβορί πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Είδατε τι γίνεται με τον Αρη, που έλεγε ότι θα είναι περαστικός. Υπάρχουν ομάδες που θα κάνουν ζημιές. Σας είχα πεί και για τον Αγροτικό Αστέρα. Δέκα ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν».

«Το καλύτερο συναίσθημα»

Ο σκόρερ της Καλλονής Αρης Λαμπράκης, ο οποίος έκανε το 2-2 ανέφερε ότι «πήραμε αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Φάγαμε το γκολ σε ένα δύσκολο σημείο, αλλά το πιστέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα, το να βάζεις γκολ και να παίρνει η ομάδα σου αποτέλεσμα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics