Breaking News
19 Νοεμβρίου 2016

 

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Κ-20 του Πλατανιά, που διεξήχθη στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου, η ιστορική ομάδα των Χανίων επικράτησε 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεχάντρο Μάνιας, ο οποίος σκόραρε δις. Το πρώτο τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ και το δεύτερο στο 41ο λεπτό, με κοντινή προβολή. Απο τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξεχώρισε επίσης το δοκάρι του Χριστιανού Ντούμου στο 37ο λεπτό.


Στην επανάληψη, το σκορ έγινε 3-0 με γκολ του Βαρούχα, ενώ ο Α.Ο.Χ. έχασε αλλες πέντε πολύ καλές ευκαιρίες. Μια με τον Γκεμίση στο 49′, μια με τον Βαρούχα στο 79′ και τρεις με τον Σταματή στο 55ο, 69ο και 82ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Η ενδεκάδα του Α.Ο.Χ. ήταν: Λάλι, Δαμιανάκης, Ντούμος, Φουρλάνος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Λύρας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Μάνιας και Γκεμίσης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπουρτζής, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ζέρης, Ρούνιτς, Σταματής, Βαρούχας, Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης, Μέρο, Γιαρμάς και Παρασκευόπουλος.

“Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια”, δήλωσε ο Θεόδωρος Γκάτζιος μετά το τέλος του αγώνα.

Αύριο το προγράμμα περιλαμβάνει ξεκούραση, καθώς έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics