Breaking News
28 Νοεμβρίου 2016

Πρώτη νίκη στη φετινή Football league για τον ΑΟ Χανιά, που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, καθώς νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ, στο 3’ με τον Μάνιας και στο 10’ με τον Τσουκάνη. Ο Πανσερραϊκός έχασε πέναλτι στο 21’ με τον Αθανασίου να αποκρούει την εκτέλεση του Ιωαννίδη, αλλά τελικά ο Μαφουτά στο 62’ από την άσπρη βούλα μείωσε σε 1-2, που έμεινε ως το τέλος. ΣΚΟΡΕΡ: 62’ πέν. Μαφουτά – 3’ Μάνιας, 10’ Τσουκάνης ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Ιωαννίδης, Στέβιτς (74’ Τσουβαλτσίδης), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας (46’ Κανούλας), Ρούτσης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (86’ Παπατζίκος), Μαφουτά ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (56’ Σταματής), Μάνιας (88’ Αποστολόπουλος), Γκεμίσης, Λύρας (69’ Σιάννης) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics