Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα διάκριση για τον Γιάννη Σγουρόπουλο και πανάξια 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Τοπ 10 νέων στο Γουόρτσεστερ της Αγγλίας.

Στο καθοριστικό βραδινό ματς για την πρωτιά ο 17χρονος άσος κάμφθηκε με 4-0 σετ από τον Ρουμάνο Κριστιάν Πλετέα, αλλά μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις από τη συνολική του πορεία. Ενάμιση μήνα μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έδωσε νέο αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι με το νούμερο 1 της ευρωπαϊκής κατάταξης και του event. Αυτή τη φορά έχασε χωρίς να γίνει πολύ απειλητικός, όμως η στιγμή δεν χωράει πίκρα όταν οι πολύ αξιόλογες εμφανίσεις που προηγήθηκαν, τον έφεραν για μία ακόμα φορά στα μετάλλια επιβεβαιώνοντας ότι δεν ήταν «φωτοβολίδα» ο ευρωπαϊκός τίτλος στο Γκιμαράες και ότι εδραιώθηκε στους κορυφαίους εφήβους της ηπείρου. Στον αγώνα-τελικό και στο κλείσιμο ενός κοπιαστικού, με βάση το σύστημα διεξαγωγής, τριήμερου, ο Πλετέα είχε περισσότερες δυνάμεις, έπαιξε εξαιρετικά, όταν ο Σγουρόπουλος ήταν κουρασμένος και απείχε από το πραγματικό του πρόσωπο. Τα σετ 8-11, 5-11, 6-11 και 5-11.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics