Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
16 Δεκεμβρίου 2015

Την προετοιμασία του για το αυριανό (17/12) παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό στα Περβόλια ολοκλήρωσε την Τετάρτη (16/12) ο Α.Ο Χανιά.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει από την συνέχεια του θεσμού τον φορμαρισμένο Πανθρακικό, αλλά για να το πετύχει αυτό χρειάζεται μόνο τη νίκη στο αυριανό ματς. 

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής για ακόμη ένα ματς βρίσκεται ο Λίτα που έχει υποπέσει σε διπλό πειθαρχικό παράπτωμα , ενώ δεν συμμετέχουν στην αποστολή και οι τραυματίες Μπουζούκης και Παγώνης μαζί με τους νεαρούς τερματοφύλακες Βλαχάκη και Κόλλια. 

Αναλυτικά η αποστολή του Α.Ο Χανιά για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό αποτελείται από τους: Μπλάζιτς, Πρίφτη, Χατζηλιάδη, Μπριλάκη, Καρτσαμπά, Διαμαντόπουλο, Τσούτση, Κατρανίτσα, Δεινόπαπα, Νύκταρη Ν., Νύκταρη Ν., Μασάδο, Σαϊνέ, Σταματή, Ρίκκα, Γκέσιο, Σάντερσον, Φυντικάκη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics