Breaking News
30 Απριλίου 2018

Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΟΧ Κισσαμικός ο οποίος επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του Παναιγιάλειου, στο ματς με το οποίο ολοκληρωθηκε η ΄29η αγωνιστική της Football League.


Ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ στο 7' με κεφαλιά και το 2-0 έκανε ο Σάλιακας στο 16'.
Από πλευράς γηπεδούχων, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μηλιώτης σούταρε από μακριά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου!
ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (71′ Βρεττός), Γκίνη (90+2′ Καραγεώργης), Λεμονής, Σάλιακας (87′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Λέο.
Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Σμίλτος, Βλάχος (68′ Χαρίτος), Μηλιώτης, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Κάναλς (90+2′ Καναβέτας), Κόκκορης, Ζαφειράκης, Σταματής (46′ Δοξάκης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics