Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2018

Τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/09, 16:00) στο Δημοτικό γήπεδο Θήβας ο Ηρόδοτος.

 

Οι Κρητικοί παρά τις απουσίες των Κονέ, Αργκιλέσι, Κοντογιάννη, Δουλγεράκη και Καργιωτάκη θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ηρόδοτου, Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στο liganews.gr για το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς Κυπέλλου με τον Κιθαιρώνα: «Έφτασε η στιγμή που θα δώσουμε το πρώτο ματς της χρονιάς. Η ομάδα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να βρεθεί μετά από χρόνια στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Κανείς δεν παίζει μπάλα μόνος του και από εμάς εξαρτάται καθαρά η απόδοσή μας σε κάθε παιχνίδι».

Για την έναρξη του Πρωταθλήματος και τους στόχους του Ηρόδοτου: «Χωρίς να ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει η σέντρα και χωρίς να ξέρουμε την προκήρυξη του Πρωταθλήματος δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι. Τώρα αυτό που προέχει η ομάδα είναι να βρει διοικητική ηρεμία».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics