Breaking News
06 Οκτωβρίου 2018

Ξαφνικό διαζύγιο ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

 Αιφνιδαστικό διαζύγιο προέκυψε στον Ηρόδοτο. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν πως λύνουν τη συνεργασία τους με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2017 και την οδήγησε στην άνοδο στη Football League έχοντας κατακτήσει και την πρωτιά στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνική.

Πλέον ο Ηρόδοτος είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη. Τον ευχαριστεί θερμά για την απόφαση του να αναλάβει τη Τεχνική Ηγεσία της Ομάδας μας σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία και για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και την σημαντική συμβολή του για την άνοδο του Ηροδότου στη Football League. Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».
onsports.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics