Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
09 Ιανουαρίου 2016

Παρελθόν από το ρόστερ του Κισσαμικού αποτελούν και επίσημα από το Σάββατο (9/1) οι Γιάνγκ Τσιμόντζι και Δημήτρης Σουμπασάκης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και δεν υπολογίζονταν από τον Σπύρο Μπαξεβάνο έλυσαν σήμερα την συνεργασία τους με την Χανιώτικη ομάδα. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Young Chimodzi, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουμπασάκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην επίτευξη της ιστορικής ανόδου στη Football League και για το σπάνιο ήθος που επέδειξε το διάστημα της παρουσίας του στον Κισσαμικό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics