Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
10 Ιανουαρίου 2016

Ο Εργοτέλης αν και πήγε με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην Καρδίτσα πραγματοποιώντας πολύ μαχητική εμφάνιση απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Αναγέννηση, στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Football League.


Οι φιλοξενούμενοι  μάλιστα, αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 83’ και μετά, λόγω αποβολής του Άλα με κόκκινη κάρτα. 
Αμφότερες οι ομάδες έμειναν στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, με την Καρδίτσα να μένει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες φτάνοντας τους 19 και τον Εργοτέλη να ακολουθεί με 18. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (85' Κοντός), Υφαντής, Πιτταράς (64' Μαυριάς), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Σκαθαρούδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Άλλα, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Φουκαράκης, Κούρτι (88' Α. Καμαρά), Αυγενικού, Γαρεφαλάκης (70' Μπουρσέλης), Κούτρης (85' Γιαλούσης), Μάνος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics