Breaking News
22 Μαρτίου 2019

Τη χαρά του πρώτου τίτλου του σε διασυλλογικό επίπεδο στο εξωτερικό απολαμβάνει ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

 


Η ομάδα του, η Έσλοβ AIBTK, επιβλήθηκε με 2-0 νίκες της Χάλμσταντ για τους τελικούς των πλέι οφ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Σουηδίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο δεύτερος τελικός έγινε χτες βράδυ στην έδρα της Έσλοβ, στο Blomsterbergshallen, μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους, που είχαν δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα.


Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2, όπως είχαν κάνει και την περασμένη τρίτη εκτός έδρας κι έφτασαν στην εντυπωσιακή επίδοση να έχουν κατακτήσει 13 τίτλους στη Α’ κατηγορία της Σουηδίας τα τελευταία 15 χρόνια! Επιπλέον, πήραν …ρεβάνς από τη Χάλμσταντ για την απώλεια των σκήπτρων στους περσινούς τελικούς. Ο Σγουρόπουλος ήταν φυσικά, βασικό εργαλείο στη φετινή πορεία της Έσλοβ, άσχετα αν απουσίασε από αρκετά ματς εξαιτίας άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στους τελικούς δεν παρουσιάστηκε πολύ αποδοτικός, αλλά οι ήττες του δεν επηρέασαν. Αγωνίστηκε μία σεζόν στο συγκεκριμένο κλαμπ και χάρη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα φύγει σε λίγο καιρό για τη Γερμανία με πολύ καλές αναμνήσεις και γεμάτος από τη νέα εμπειρία.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics