Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
22 Ιανουαρίου 2016

Με 12μελή αποστολή ο Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας και στη σπάθη που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α.

Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος οι Τζωρτζάκης Πέτρος,Σύρμος Μιχαήλ,Δασκαλάκης Στυλιανός,Μελαμπιανάκη Ελένη και Παπαδοπούλου Μάγια στο ξίφος μονομαχίας και οι Πάσσαμ Ιάσωνας,Μελισσείδης Αλέξανδρος,Πολυχρονάκης Ιωάννης,Τζωρτζουλάκης Γεώργιος,Δρακάκης Γεώργιος,Νικολόπουλος Νικολό και Μαμέλης Μιχαήλ στη σπάθη.

Οι αθλητές θα λάβουν μέρος και στα ομαδικά του Ξίφος Μονομαχίας και της Σπάθης.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και ευχαριστεί τις ΑΝΕΚ  LINESγια την βοήθεια στις μετακινήσεις των αθλητών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics