Breaking News
11 Ιουνίου 2020

Η αγάπη των Βρετανών για το κρίκετ είναι δεδομένη και τους οδήγησε στο άνοιγμα των συνόρων τους προκειμένου να δώσει την άδεια στην ομάδα των Δυτικών Ινδιών να μπει στην Αγγλία για αγώνες.


Οι Δυτικές Ινδίες είναι η πρώτη ομάδα η οποία φτάνει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ για μία σειρά αγώνων με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, μετά το «lockout» του Μαρτίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουλίου και θα γίνουν στο Σαουθάμπτον και το Μάντσεστερ χωρίς την παρουσία θεατών.

Βέβαια οι Δυτικές Ινδίες πήγαν στην Αγγλία χωρίς ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες του, λόγω του κινδύνου του κορωνοϊού, ενώ αρκετοί που ταξίδεψαν δεν θέλουν να κάνουν ούτε προπονήσεις.

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics