Breaking News
03 Αυγούστου 2020

Δεν πέρασε η πρόταση για ενοποίηση της Super League 2 και της Football League στο σημερινό (3/8) Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής των πρωταθλημάτων.

 

 Συγκεκριμένα, η πρόταση για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος σε δύο ομίλους των 16 ομάδων τέθηκε σε ψηφοφορία, με 10 ομάδες να ψηφίζουν υπέρ και πέντε κατά, με αποτέλεσμα να μη συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία (3/4).

Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παραμένει σε ισχύ η πρόταση για αναδιάρθρωση, με 18 ομάδες στη Super League16 ομάδες στη Super League 2 και 16 ομάδες στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 16 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics