Breaking News
11 Αυγούστου 2020

Ολοκληρώθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του Covid, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley U-19 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Κυανής Ακτής Πρέβεζας το διάστημα 7-9 Αυγούστου στα Γήπεδα Beach Volley.

 

Οι τελικοί ξεκίνησαν σήμερα στις 19:00 με τα αγόρια. Οι Κίμωνας Σπινθάκης και Μάνος Παχιαδάκης από Κρήτη αντιμετώπισαν τους Ιάκωβο Καφούρο και Αλέξανδρο Κουρτίδη από Θεσσαλονίκη. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν το πρώτο σετ 21-18, με τους Θεσσαλονικείς να απαντάνε με 21-16 για το 1-1, όμως ο τραυματισμός του Σπινθάκη δε του άφησε περιθώρια να συνεχίσει και έτσι η νίκη πήγε στους Καφούρο-Κουρτίδη που αναδείχθηκαν πανελλήνιοι πρωταθλητές.

Ακολούθησε ο τελικός των κοριτσιών με τις Κατερίνα Σακκά από Πρέβεζα και Άννα Γιορανίδη από Θεσσαλονίκη να νικάνε εύκολα τις Αγνή Τριλυράκη και Μπρούκς Αγάπη από Θεσσαλονίκη και να ανεβαίνουν στο υψηλότερο βάθρο με 2-0 σετ (21-14, 21-09).

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Βουλευτής της ΝΔ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πρέβεζας κα Αθηνά Κωνσταντάκη, ο Εν. Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Καραμανίδης και το μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας κα. Ιφιγένεια Τέφα.

gosports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics